Sváteční outfity - co obléci na Vánoce a Silvestra

Štědrý večer se blíží a s ním i štědrovečerní večeře. Co pěkného a zároveň pohodlného obléci na Vánoce? Jak vypadat skvěle a slavnostně a zároveň se cítit pohodlně po vydatné večeři? Dnes se podíváme na sváteční outfity na nadcházející slavnostní události. Tipy vhodného oděvu na zmíněné Vánoce, ale také na Nový rok. I když letošní novoroční oslavy budou skromnějšího rázu, pořád můžete vypadat skvěle.

P.S.: Flitry a třpytky povoleny! :-)

Obrázek článku

 

Vánoce v decentním provedení

Máte ráda jednoduchost, neutrální barvy a jednoduché střihy a to i na Vánoce? Vsaďte na černou, béžovou, krémovou, bordó, temně zelenou či modrou.

Áčkové šaty nebo šifón budou pohodlné. Pro milovnice klasických pouzdrovek, jen do toho! Malé černé, midi šaty nebo jakkoliv jinak barevné, dle vaší preference, jsou zárukou úspěchu. Nejen u partnera a Ježíška, ale také u večeře a cukroví.

Další skvělou volbou jsou jednobarevné overaly, pohodlné kalhoty, žerzejové midi sukně a sváteční halenka. Nedoporučujeme pletené svetry a huňaté roláky. Bude vám pravděpodobně horko a v případě, že budete některý z vánočních dárků, těch měkkých (:-)), u vánočního stromku zkoušet, poničíte si účes. Po pár skleničkách vína, sektu a podobného navíc stoupá mírně tlak a s ním i pocitová teplota, pravděpodobně by vám tedy v průběhu večera bylo horko. 

Zdroj: Pinterest

 

Tipy na sváteční kabelky 1

Kožená kabelka Severina hnědákozena kabelka emilia zlataKožená crossbody kabelka Atene taupe

Kožená kabelka Kelly červenáKožená kabelka Jennifer černáKožená kabelka Ruth pudrově růžová

 

 

Třpytky, flitry a barvy 

All that glitter! Aneb vánoční barvy, třpytivé a lesklé kousky. Flitry, třpytky, barvy. Na oblečení, rtech a očních víčkách. Půjdete cestou všechno nebo nic nebo zvolíte jeden výrazný element a zbytek minimalistický? Elegance je křehká, ale i s flitry ji lze zachovat. Jsou sice Vánoce a laťka "akorát" se může trošku posunou, ale méně je více i během svátečních chvil. 

Rozhodnete-li se jít do toho naplno a zvolíte třpytivé šaty, doporučujeme jako další výrazný element zvolit výrazné rty nebo oční stíny. Pokud se chcete blýsknout, ale ne až tolik, zkuste třpytivé oční stíny, nehty nebo třeba top a zbytek celkového vzhledu laďte do nenápadného a jednoduchého. 

Máte ráda vánoční barvy? Takové ty "profláknuté" jako je zelená a červená? Nebo tzv. "vánoční" kostkovaný vzor a podobné klasiky? Oblečte je se stylem a vkusem!

Zdroj: Pinterest

Tipy na sváteční kabelky 2

Kožená kabelka Azelia bíláKožená kabelka Anette černáKožená prošívaná kabelka Monia bílá

 

Novoroční outfit pro rok 2020

Silvestr 2020 bude asi pro většinu z nás trošku neobvyklým. Ne všichni ho budou moci strávit tak, jak jsou zvyklí. Někteří prožívají Nový rok v pohodlí domova, pro ty se nic nemění ani letos. Pro ty, kteří jsou zvyklí být obklopeni spoustou lidí v clubu, budou letošní novoroční oslavy nejspíše jiné. I tak se nemusíte bát vytáhnout své nejlepší šaty! Barvy, stylové a módní kousky, flitry a třpyt nebo decentní a sofistikovaná klasika? 

Zdroj: Pinterest

 

Tipy na sváteční kabelky 3

Kožená crossbody kabelka Priscila lahvově zelenáKožená crossbody kabelka Clelia koňakově hnědáKožená kabelka Ava černá

 

PF 2021

Blaire vám přeje krásné Vánoce, příjemné a klidné prožití vánočních svátků. Do posledních týdnů roku 2020 vám přejeme štěstí při výběru posledních dárků, bezproblémové zvládnutí posledních pracovních úkolů a pak už jen naplno prožitý čas s rodinou a těmi, které máte nejraději. Ať se poslední týdny roku 2020 nesou v duchu spokojenosti, v obklopení dobré nálady a dobrého jídla a pití. Protože i o tom Vánoce a vánoční svátky jsou. Přejeme vám, ať strávíte co nejlépe oslavu Nového roku a do roku 2021 vstupme všichni pravou nohou!

V neposlední řadě vám děkujeme za přízeň, kterou jste nám, i přes nelehkou dobu, zachovali. Díky vám můžeme fotit nové kolekce, plnit katalog novými krásnými kabelkami a stále se zlepšovat.

DĚKUJEME VÁM ZA ROK 2020.

Tak a teď už na Nový rok! Ať je 2021 celosvětově lepším číslem.

 

Upřímně a s láskou

Nikola a celý tým Blaire.cz

Zobrazit všechny recenze