Tipy na outfity - zimní barvy a jejich kombinace | BLAIRE BAREVNÉ SÉRIE

Oficiálně máme stále podzim, avšak teploty se začínají podobat zimě. Je proto nejlepší čas vytáhnout vatové a péřové bundy, huňaté svetry, slušivé čepice, praktické šály a tak vůbec celý ten zimní "ansámbl". Zimě dominují 4 barvy, které v ulicích potkáte nejčastěji. A sice černá, hnědá a její odstíny (béžová, krémová, velbloudí...), vínová a temně zelená. V tomto článku se proto zaměříme právě na tyto 4 barvy a jejich kombinace s ostatními odstíny barevného spektra. 

zimní outfit ylistopad 2021 

Černá

Většina z nás má doma černou bundu nebo černý kabát. Je to nejvděčnější zimní barva vůbec. Hodí se ke všemu, a když nemáme zrovna svůj den, poskytne nám štít. S čím kombinovat černou je zbytečné zmiňovat....s čím zrovna chcete!

Ovšem ne vždy je úplně celočerný look zrovna dobré řešení. Na černé se drží chlupy, vlasy, nitky ze svetrů a tak podobně, mějte tedy po ruce váleček. Nezapomeňte také, že není černá jako černá. Takže černé kalhoty a černý top nebudou téměř nikdy ve stejném odstínu. To ale vůbec nevadí. Naopak...černé džíny s opraným dezénem vypadají v kombinaci s černým topem nebo kabátem výborně. Ono totiž černo-černá není zdaleka tak sofistikovaná a slušivá. Nezapomeňte tedy, že i nejtmavší barva barevného spektra má své odstíny a nabízí prostor pro kombinace a experimenty. Nebojte se jich.

Černé stačí jeden kousek oděvu v jiné barvě (svetr, kabát) a voila - je z toho jiný outfit! Výborně vypadají také černé silonky ke krátké sukni, samozřejmě k celočernému looku. Ukážete nohy, zůstanete v teple a oděv se stává rázem sofistikovanější.

černá

Zdroj: Pinterest

Blaire tip: Kabelka, která má vzor nebo třeba třásně, zlaté řetízky, lesklý vzhled atp. dodá černému outfitu šmrnc!

Kožená kabelka Bessie černáKožená prošívaná kabelka Lucrezia černáKožená prošívaná kabelka Annelies černáKožená kabelka Sharma černáKožená kabelka Zinia černáKožená kabelka Elena černá 

*Všechny kabelky jsou k dostání ve více barvách, stačí kliknout na obrázek.

Blaire tip: Jednoduchým způsobem, jak rozrazit celočerný oděv a dodat mu to něco, je i pásek, šála v jiné barvě, šperky a makeup.

Dámská šála Denise černá14940_nhp-626814955-1_nhp-626214850_damsky-kozeny-opasek-bordo14883_damsky-kozeny-opasek-zlaty14913-2_damsky-kozeny-opasek-konakove-hnedy 

*Všechny produkty jsou k dostání ve více barvách, stačí kliknout na obrázek.

 

Hnědá a její odstíny

Hnědá, béžová, krémová, karamelová...to jsou barvy, které s podzimem prostě hrají! Kombinujte je mezi sebou pro monochromatický look. Tón v tónu je minimalistická kombinace, která je stylová a slušivá. Sofistikovaný způsob, jak vypadat upraveně s minimální námahou na vymýšlení kombinací.

Jste-li spíše barevnější typ, rozbijte celkový vzhled jinou barvou, například růžovou, která si s krémovou a béžovou krásně rozumí. Jemně vypadá také kombinace béžové s bledě modrou. Pro větší kontrast můžete sáhnout po vínové nebo olivově zelené. 

béžová

Zdroj: Pinterest

Blaire tip: Hnědá nebo vínová kabelka k outfitu v krémových odstínech...

Kožená kabelka Desiree taupeKožená kabelka Alessia béžováKožená kabelka Mira béžováKožená kabelka Aurora hnědáKožená kabelka Riana hnědáKožená kabelka Genevieve hnědá

*Všechny kabelky jsou k dostání ve více barvách, stačí kliknout na obrázek.

 

Vínová, bordó a červená

Barvy vína jsou sexy a zajímavé, mají v sobě něco záhadného. Naše základní rada zní - méně je více. Netvrdíme, že celočervený look není možné obléci, avšak mnohem sofistikovanější je volba této barvy s rozumem. Jako doplněk nebo více doplňků sladěných do jednoho červeného tónu (například vínový kabát a vínové boty, vínový pásek a vínová rtěnka, bordó lak na nehty a bordó šála...) nebo jedna část outfitu, například kabát či kabelka.

Co se kombinací týče, vínová si rozumí s neutrálními tóny (béžová, krémová, bílá, černá...), ale i s tmavě zelenou nebo hnědou.

vínová

Zdroj: Pinterest

Kožená kabelka Minerva bordóKožená kabelka Gea bordóKožená kabelka Aurora bordóKožená crossbody kabelka Ornella vínově červenákozena prosivana kabelka nilla vinove cervenaKožená prošívaná kabelka Fabienne bordó 

*Všechny kabelky jsou k dostání ve více barvách, stačí kliknout na obrázek.

 

Olivově a tmavě zelená

Dva odstíny jedné barvy, které jsou v zimě ve svém živlu. Zelená je vedle červené, jedna z klasických vánočních barev. Možná i proto je zimní sezóna zelené plná. Ať už oblečete zelený kabát, oživíte celkový oděv zelenou kabelkou nebo se rozhodnete pro zelené šaty, neuděláte chybu. Zelená oděvu velmi sluší. Oděv v olivově zelené barvě působí upraveným dojmem a nebije do očí. Pro sváteční sezónu jsou tmavě zelené šaty stvořené. Zkuste je v kombinaci se saténem a oděv pro všechny sváteční příležitosti máte zařízen!

Krásně se doplňuje s krémovou, béžovou i hnědou. Velmi dobře sedí i ke výše zmíněné vínové a bordó. Tmavě zelená nebo olivově zelená kabelka je pak doplněk, který vám nebude dělat velké problémy při ranním oblékání. Slaďte ji se zimním kabátem nebo bundou a dilema, zda se kabelka hodí ke kabátu je fuč. Pak už jen pohlídat, že se vyloženě "netluče" s oděvem, který máte pod, aby když kabát svléknete, nenastala barevná kolize a je to.

Blaire tip: Pokud si nejste jistí barevnou kombinací, mrkněte na náš článek, kde jsme pro vás do detailu popsali, jaké barvy si rozumí.

olivová

Zdroj: Pinterest

Kožená kabelka Alexis olivově zelenáKožená crossbody kabelka Nerys lahvově zelenáKožená kabelka Sally olivově zelenáKožená kabelka Anette olivově zelenáKožená crossbody kabelka Priscila lahvově zelenákozena crossbody ledvinka dorian olivove zelena

*Všechny kabelky jsou k dostání ve více barvách, stačí kliknout na obrázek.

 

Přejeme vám krásné předvánoční období! <3

 

S láskou

Nikola, Blaire.cz

Zobrazit všechny recenze