Tipy na vánoční dárky 2021 | Black Friday

Vánoce se nezadržitelně blíží. Už máte vymyšlené nebo dokonce nakoupené dárky pro své blízké? Hledáte-li ještě inspiraci, máme pro vás několik tipů, čím svou rodinu zaručeně potěšíte. Nejtěžší částí při shánění vánočních dárků je nápad. Když už víte, co hledáte, jde to snadno. Univerzální dárky v podobě poukazů jsou vděčné, ale ne až tak kreativní. Někdy zkrátka chcete darovat něco hmotného, co bude obdarovanému sloužit hned. Pojďme se tedy mrknout na několik tipů na vánoční dárky. Co letos darujete pod stromeček?

P.S.: Neexistuje lepší čas na nákup vánočních dárků než během předvánočních slev. Na našem e-shopu blaire.cz proběhne Black Friday a to již tento víkend! A tak neváhejte a vyřešte dárky rychle a se slevou. Detaily najdete na konci článku.

BLOG šablona uprostřed

Kabelka či batůžek pro každou ženu 

Každá žena potřebuje nějakou tašku. Kabelku, batůžek, ledvinku nebo alespoň mini kabelku na telefon, doklady a podobné nezbytnosti. Kabelka je proto praktický dárek pro ženu, který ji navíc neskutečně potěší. Vybrat správnou tašku jako dárek není jednoduché. Rozdělíme si tedy kabelky a další tašky do několika kategorií, abychom vám pomohli trefit tu nejlepší právě pro ženu, které dárek vybíráte.

Pro pracovní dny

Pracuje v kanceláři a její dny se točí v duchu práce na počítači, porad, telefonátů, mailování atp.? Ocení kabelku, která nabízí prostor a strukturu, pojme A4 a hodí se i na pracovní obědy a schůzky.

Je její pracovní náplní hodně pohybu a vyřizování? Má děti a neustále s sebou nosí hodně věcí? Taková žena ocení velkou kabelku, třeba shopper.

Tip: Jistotou při výběru je neutrální barva, pevný tvar a minimalistický vzhled. Pokud ale víte, že má ráda kabelku v určité barvě, byť by to byla červená, tím lépe. Pak pravidlo o neutrální barvě směle porušte!

Kožená kabelka Zinia fangoKožená prošívaná kabelka Lucrezia černáKožená kabelka Desiree bordóKožená mini kabelka Bonita koňakově hnědáKožená kabelka - batůžek Agnese hořčicově žlutáKožená kabelka Aurora hnědá

*Všechny kabelky jsou k dostání v několika barevných variantách. Stačí kliknout na obrázek.

Pro volný čas

Do kina či divadla, na večeři nebo na kávu či skleničku, na výlet nebo třeba rovnou na dovolenou. Volnočasová taška má mnoho podob v závislosti na jejím využití. Nic nezkazíte klasickou crossbody v menším provedení, která se hodí jak na výlet, tak do kina nebo na večeři a skleničku. Batůžek je zase vhodný na cestování a výlety. Kabelka do divadla by měla být slavnostnějšího rázu, klidně ozdobená řetízkem nebo v lesklém provedení.

Kožená crossbody kabelka Clelia fangoKožená kabelka Harper zelenáKožená kabelka Resse pudrově růžová14208-1_kozeny-prosivany-batuzek-lauren-zelenyKožená prošívaná kabelka Flo koňakově hnědáKožená kabelka Genevieve hnědá

*Všechny kabelky jsou k dostání v několika barevných variantách. Stačí kliknout na obrázek.

 

Pracovní taška 

pro ženy i muže

Taška na notebook a pracovní taška jsou neocenitelní pomocníci pro všechny, pro které je notebook pracovní nástroj nebo pro ty, co hodně cestují. Ať už za prací nebo ve volném čase. Kvalitní obal na váš notebook oceníte při cestách autem, hromadnou dopravou i letadlem. Pracovní taška je zase neocenitelný pomocník pro muže (i ženy), kteří potřebují kvalitní "obal" na dokumenty, složky, brýle a další pracovní nezbytnosti.

15477-6_kozena-pracovni-taska-ziena-tmave-hnedakozena taska na notebook esme cerna15240-1_kozena-pracovni-taska-jeremy-hneda

*Všechny kabelky jsou k dostání v několika barevných variantách. Stačí kliknout na obrázek. 

Peněženka či kabelka na mobil

Ne každý potřebuje mnoho a ne každá žena nosí kabelku. Kvalitní peněženka je neméně důležitá součást každodenního života ženy i muže. Praktickou alternativou ke kabelce je kabelka na mobil. Ta pojme i doklady a karty a ani o ní nevíte.

14778_damska-kozena-penezenka-justine-cernaKožená prošívaná peněženka Zarina hnědáDámská kožená peněženka Justine zelená14598_panska-kozena-penezenka-logan-hneda14625_panska-kozena-penezenka-elfa-cerna14811_panska-kozena-penezenka-tita-hneda 

*Všechny produkty jsou k dostání v různých barevných provedeních. Stačí kliknout na obrázek. 

Kvalitní šála 

Kvalitní šála, která zahřeje, je pro zimu nepostradatelná. Šála je sofistikovaným funkčním doplňkem každého zimního outfitu. Výběr barvy a vzhledu přizpůsobte příjemci dárku, avšak neutrální elegantní šála najde své využití vždy.

Dámská oboustranná šála Nicoletta černo-šedá14955_nhp-6261Dámská šála Vanessa cihlová14925_nhp-628314934_nhp-6274Dámská šála Emely modrá

*Všechny produkty jsou k dostání v různých barevných provedeních. Stačí kliknout na obrázek.  

Black Friday na blaire.cz již tento víkend

Již tento týden od pátku 26.11. do neděle 28.11.2021 probíhá na blaire.cz BLACK FRIDAY! Neotálejte proto s nákupem vánočních dárků pro své blízké (nebo pro sebe) příliš dlouho. Slevy platí na vybrané kategorie. Více informací naleznete přímo na našem e-shopu.

 

Hezké nákupy <3

S láskou 

Nikola, blaire.cz

Zobrazit všechny recenze