Trendy podzim/zima 2021 | Co se bude nosit na podzim?

Co se bude nosit v nadcházející sezóně? Jaké módní trendy přinese podzim a zima 2021? Blíží se babí léto a podzim, naše garderoba tak projde transformací. Místo letních šatů a lehkých halenek se nám do skříně vrátí svetry, džíny a kabáty. Mimo to přijdou do e-shopů a regálů obchodů módních značek také podzimní trendy. Z čeho budeme vybírat? Blaire pro vás připravila přehled nositelných trendů pro podzim a zimu 2021, tak se na to pojďme podívat.

P.S.: Vždy se pro vás snažíme vybírat trendy, které jsou přijatelné pro běžný život a všední dny. Najdete tu také vždy alespoň jeden odvážnější trend pro speciální události. 

P.S.S.: Na detailech záleží! <3

Trendy podzim 2021 

Dámský kostým a oversized sako

Do práce, na večeři nebo speciální událost, na rande, do města nebo kamkoliv jinam. Oversized sako využijete také jako podzimní "bundu" a stylový kousek, který oživí každý outfit. Ženský kostým je nestárnoucí klasika, která je letos IN. Nebojte se moderních střihů, širších nebo rovných nohavic a větších/volnějších sak. Zazáříte v minimalistických neutrálních odstínech a střihách i v barevných variacích. Nebraňte se zajímavým detailům, jako jsou knoflíky, kapsy atp. Zaměřte se také na kvalitu materiálu, ať je vám pohodlně a cítíte se dobře. Kvalitní materiály lépe vypadají, přes den se nemačkají a jsou vzdušné.

Klíčový podzimní kousek: Oversized sako, protože ho unosíte, zahřejete se a budete mít univerzální a stylový kousek do vašeho šatníku.

 

Kostkovaný vzor

Kostkovaný kabát přišel už před několika lety. Vzdát se nehodlá ani letos. Pokud vám ale kostka na kabátu nesedí, zkuste sako nebo třeba sukni v tomto vzoru. Ať už si vyberete kombinaci kostky v červeném provedení, černobílou klasiku, béžovou variaci či jinak barevnou variantu, nešlápnete vedle. Přizpůsobte výběr svému stylu. Kostkovaný kabát doplňte jednobarevnou kabelkou nebo přidejte detail v podobě řetízkového řemínku. Kostkovaný kabát vypadá skvěle a stylově s džínami a bílým topem. Jednoduchému outfitu dodá kostka šmrnc.

1

Zdroj: Pinterest

 

Pleteniny s průstřihy a zajímavými detaily

Svetry, žerzejové svršky a pletené šaty. Doplněné o zajímavé detaily v podobě průstřihů a vázaček. IN je také asymetrický střih nebo překřížená ramínka, který i z jednoduchého základního topu udělá módní kousek. Pletené šaty z jemného materiálu jsou perfektním podzimním kouskem. Provedou vás přechodovou sezónou, hodí se k teniskám, pantoflíčkám i kozačkám. A zahřejí tak akorát. Úpletové a žerzejové topy, s rukávy i bez, jsou další skvělou alternativou pro podzimní počasí a babí léto. Hodí se k šatům, sukni i kalhotám. Zapomenout nesmíme ani na pletené vesty. Ty jsou praktické, in a šik!

2

Zdroj: Pinterest

 

Vesty a prošívané bundy

Možná jste si všimli loni - vesty se pomalu a jistě vrací do módních obchodů a influenceři se s nimi ukazují na instagramu. Ať už klasická vesta místo bundy nebo "saková" vesta v delším střihu, obě dodají oděvu na sofistikovanosti. Hodí se do práce i pro volný čas. Když sáhnete po vestě místo saka a vyberete si kostkovaný vzor, máte trendy kousek na celý podzim. Skvěle vypadá i pod křivákem a vrstvení je pro podzim/zimu stvořené. K takovému outfitu vám půjdou kotníkové boty i tenisky. Revival zažívají i prošívané teploučké bundy. Jeden čas byly jakoby ustrčeny do pozadí a předběhly je kabáty. Upřímně, ty jsou ale spíše na podzim. Na zimu pak potřebuje větší kalibr v podobě útulné bundy.

Klíčový zimní kousek: Pořiďte si kvalitní prošívanou bundu, která vás zahřeje. Uděláte s ní parádu a přitom budete v teple. 

 3

Zdroj: Pinterest

 

Třpytivé kousky a průsvitné materiály

Podzimní a zimní sezóna je typická na speciální události. Oslavy spojené s koncem roku, Vánoce, různé plesy, vánoční večírky volají po třpytu. Třpytivé šaty, sukně, topy. Hledáte-li něco slavnostního pro následující roční období, sáhněte po třpytivých materiálech! Zkusit můžete také průsvitné topy či šaty. Průsvitná černá látka je sexy a in. Nezapomeňte jen, že i v případě průsvitných materiálů je méně více.

4

Zdroj: Pinterest

 

Kabelka v podzimní barvě

Na podzim vsaďte na zemité tóny. Khaki, bordó a hnědá. Moc hezky vypadá také tlumená modrá, obzvláště pro babí léto. Oranžová, hořčicově žlutá a růžová pro ty, co chtějí vystoupit z davu. Takovou kabelkou oživíte každý podzimní outfit. Hodit se vám může také na párty či oslavu. Pokud jste milovnice neutrálních odstínů a minimalismu, černá, béžová a krémová jsou tu pro vás po celý rok, i na podzim a v zimě.

Kožená kabelka Flossie červenáKožená shopper kabelka Jane olivově zelenáKožená kabelka Maude tmavě modráKožená kabelka Maeve koňakově hnědáKožená kabelka Maeve koňakově hnědáKožená kabelka Aurora hnědákozeny batuzek maisy vinove cervenyKožená kabelka Genevieve vínově červenáKožená kabelka Amaya zelenáKožený prošívaný batůžek Lauren koňakově hnědýKožená kabelka Viviana hořčicově žlutáKožená kabelka Alissa šedáKožená kabelka Natalia hnědá

Pozn.: Všechny kabelky jsou dostupné v několika barevných variacích. Stačí kliknout na obrázek. :-)

 

S láskou

Nikola, blaire.cz 

Zobrazit všechny recenze