Doručení do Vánoc: Last minute dárky pro ženy i muže

Vánoce se nezadržitelně blíží. Už jen 11 dní a Štědrý den roku 2022 započne. Máte již nakoupené dárky pro vaše blízké? Pokud vám ještě pár dárků chybí nebo jste prostě last minute nákupčí, máme pro vás několik tipů! A pokud byste raději darovali dárkový poukaz a nechali výběr na obdarované/m, najdete je ZDE!

Na Blaire.cz vám můžeme doručení do Vánoc slíbit, když objednáte do 19.12.2022.

NS tipy na dárky 

Kabelka

Nosí vaše žena, maminka, kamarádka či babička kabelku? Zřejmě ano, jako většina žen. Kvalitní kožená kabelka je dárek, kterým nezklamete, ba naopak. Kabelek není v šatníku nikdy dost! Pokud si nejste jistí výběrem, zakupte Dárkový poukaz, ať si obdarovaná vybere dle vlastního uvážení. Několik tipů přikládáme níže.

Kožená kabelka Matilde bílá18813-1_kozena-kabelka-leticie-cernaKožená kabelka Diane červenáKožená kabelka Gea černáKožená kabelka Megan koňakově hnědá18888_kozena-mini-kabelka-ella-fango 

*Všechny kabelky jsou dostupné ve více barvách. Stačí kliknout na obrázek.

 

Batůžek

Některé ženy sice nenosí kabelku, zato milují batůžky. Na blaire.cz najdete kvalitní kožené batůžky v různých barvách i modelech. I na batůžky je možné využít Dárkový poukaz, pokud si výběrem nejste jistí. Několik tipů opět přikládáme.

Kožený prošívaný batůžek Lauren pudrově růžový18099-1_kozeny-batoh-gemma-taupe18492-1_kozena-kabelka-batuzek-agnese-horcicove-zluta18913_kozeny-batuzek-verona-vinove-cervenyKožený batůžek Rianna koňakově hnědýkozeny batuzek maisy vinove cerveny 

*Všechny batůžky jsou dostupné ve více barevných provedeních. Stačí kliknout na obrázek.

 

Ledvinka

Praktická ledvinka, která je dnes už i módní záležitostí. Na blaire máme bohatý výběr různých stylů i barev. Malý náhled najdete níže. Kompletní kolekce ZDE. Pokud si na výběr konkrétního typu netroufnete, Dárkový poukaz vám kryje záda.

12746-1_kozena-crossbody-ledvinka-zamila-modra15609-7_kozena-crossbody-ledvinka-nadine-konakove-hneda17652-6_kozena-crossbody-ledvinka-dorian-cervena18441-7_kozena-crossbody-ledvinka-merle-lahvove-zelenakozena crossbody ledvinka tamra olivove zelenaKožená crossbody ledvinka Sia fango

*Všechny ledvinky najdete na e-shopu ve více barvách. Stačí kliknout na obrázek.

 

Peněženka či pásek

Peněženka, pro ženu i muže, není tak náročná na výběr a pravděpodobnost, že se trefíte je poměrně vysoká. Navíc, kdo nepotřebuje peněženku...Pokud člověka dobře znáte, i pásek by mohl být něco, co vyberete správně. Tipy níže.

18804_kozena-prosivana-penezenka-zarina-konakove-hneda9101-2_kozena-penezenka-carla-zluta14811_panska-kozena-penezenka-tita-hneda16228-1_damsky-pasek-s-kameny-cernydamsky kozeny opasek zlaty17107_damsky-kozeny-opasek-bezovy

*Všechny peněženky i opasky k dispozici ve více barvách. Více typů i barev najdete na e-shopu.

 

Šála či rukavice 

Nezbytnosti zimních měsíců, které jsme zmínili v předchozím článku. Pro inspiraci v této kategorii vás proto odkážeme na náš předchozí blog.

 

Pracovní a cestovní tašky

Kožená cestovní taška potěší muže i ženy, kteří často cestují. Ať už za prací či relaxací a poznáním, příruční zavazadlo je základ. Téměř každý z nás dnes už používá notebook. Jeho výhodou oproti stolnímu počítači je jeho přenosnost. Kvalitní pracovní taška/taška na notebook je dárek, který potěší a ulehčí každodenní přesuny do práce, domů a tak podobně. Tipy posíláme níže, na e-shopu ovšem najdete široký výběr typů i barev. Pokud si ani v této kategorii nejste s výběrem jistí, na začátku článku najdete odkaz na Dárkové poukazy.

15225-6_kozena-cestovni-taska-billy-cerna9518-1_kozena-cestovni-taska-milvia-hneda15246-1_kozena-pracovni-taska-jeremy-cerna18777-2_kozena-taska-na-notebook-venere-hneda18789-1_kozena-taska-na-notebook-venere-fango18588-1_kozena-pracovni-taska-nica-zelena 

 *Více barev i stylů najdete na blaire.cz.

 

 

Přejeme vám klidné předvánoční období, šťastnou ruku na výběr dárků a především lásku a pohodu všedních dní v obklopení těmi, které máte nejraději.

S láskou

Nikola, blaire.cz

Zobrazit všechny recenze