10 věcí, které nesmí chybět ve vaší kabelce

Ruku na srdce...nosíte v kabelce jen to, co vážně potřebujete? Víte, co všechno ve své kabelce aktuálně máte? Že ne? Máte poměrně těžkou kabelku a nevíte proč vlastně? Nejste sama! Minimálně jedna z těchto třech vět osloví většinu z nás, protože kabelka je zkrátka taková "černá skřínka". Nosíte v ní potřebné i méně potřebné, důvěrné a méně důvěrné. Kabelka toho pojme dost a tak se často stane, že tam necháte něco, na co zapomenete. Za pár měsíců vás potěší třeba staronová rtěnka. Taková ta "aha situace". Ono zkrátka v kabelce je vše v takovém bezpečí a tak dobře uloženo, že někdy je to neviditelné i očím její majitelky.

Dali jsme proto dohromady 10 věcí, které opravdu potřebujete v každé kabelce. Věci, které nejsou zbytečné, ba naopak. Věci, které při velkém úklidu určitě nevyhazujte a nemáte-li je ve své kabelce, doporučujeme doplnit. 

 

10 věcé které nesmí chybět ve vaší kabelce 

 

Kvalitní kabelka 

Základem je kvalitní kabelka, která ladí s vaším stylem, vkusem a která se vám dobře nosí. Na blaire.cz pro vás máme aktuální kolekci novinek JARO/LÉTO 2022. Je plná barev, zajímavých stylů, tvarů a detailů! Níže je malá ochutnávka, celou kolekci najdete ZDE.

Kožená kabelka Vanesa béžováKožená crossbody kabelka Vanda fuchsiováKožená crossbody kabelka Simona bílá16795_kozena-kabelka-silvia-konakove-hnedaKožená kabelka Odeta fangoKožená crossbody kabelka Rossella zelená

*Všechny kabelky jsou k dostání ve více barevných variacích. Stačí kliknout na obrázek.

 

1. Mobil

První položka na seznamu. Zjevná, nepřekvapující, nepostradatelná. Mobil je zkrátka nezbytností dnešní doby a drtivá většina z nás si bez něj den nedokáže představit. Hovory, maily, zprávy, hudba, soc. sítě. Pracovní i zábavný nástroj. Pokud jste z těch, které nepotřebují kabelku, protože si vystačí s telefonem a několika drobnostmi, mini kabelka na mobil pro vás může být skvělá alternativa!

Kožená mini kabelka Issa černá16702_kozena-mini-kabelka-jessi-na-telefon-zelenakozena mini kabelka terri na telefon vinove cervena16753_kozena-mini-kabelka-a-penezenka-annie-modrakozena mini kabelka a penezenka annie konakove hneda14832-8_kozena-mini-kabelka-a-penezenka-annie-stribrna

*Všechny mini kabelky jsou k dostání ve více barvách. Stačí kliknout na obrázek. Více typů najdete na našem e-shopu.

 

2. Peněženka

Další zjevná položka seznamu. I když s vymoženostmi dnešní doby si můžete kartu nahrát do mobilu, občanku, řidičák, kartu pojištění a podobné pořád střeží peněženka. Je tedy další nepostradatelnou součástí každé kabelky. Peněženku nepodceňujte. Sice není většinu času vidět, ale když z krásné kabelky vyndáte ošuntělou peněženku, je to nemilý šok. Na peněžence záleží stejně jako na kabelce. Ať se nemusíte při placení nebo identifikaci stydět. 

8999-3_kozena-penezenka-tiane-zelenaDámská peněženka růžováDámská kožená peněženka Millie červenáKožená prošívaná peněženka Zarina hnědáDámská kožená peněženka Justine černá12512-2_kozena-penezenka-livia-zluta

*Všechny peněženky jsou dostupné ve více barevných variacích. Stačí kliknout na obrázek.

 

3. Žvýkačky

Svěží dech nevydrží sám o sobě celý den. Nezapomeňte na ně po jídle, před schůzkou nebo prostě během dne, kdy je třeba.

 

4. Papírové kapesníčky

I když rýmu zrovna nemáte, věřte, že bez kapesníčků se neobejdete. Něco vám ukápne, potřebujete odložit žvýkačku, rozmázne se vám řasenka, potřebujete doladit rtěnku nebo jdete na toaletu a chybí wc papír. Kapesníčky jsou záchrana první i poslední, ty nikdy z kabelky nevyndavejte a vždy si udržujte jejich zásobu. 

 

5. Pomáda na rty a krém na ruce

Ať už si rty malujete či ne, nějaký zdroj jejich hydratace mějte vždy po ruce. Není nic horšího než suché, popraskané rty s loupající se kůží. Stejně tak je to i s rukami. Když má žena suché, zašedlé a nevzhledné ruce, není to nic pěkného. Trošku krému ruce instantně zkrásní a omladí. A to je žádoucí!

 

6. Náplasti

I stokrát obuté boty mohou mít špatný den. Stačí, že bude horko, noha se orosí a je zaděláno na problém. Říznete se do prstu, byť jen maličko, ale poteče krev a vy máte zrovna světlé šaty. A takto bychom mohli pokračovat. Výsledek? Mít náplast po ruce se hodí!

 

7. Tampony a vložky 

Neexistuje prekérnější situace, než když přijde TEN den a vy nejste připravená. Každé z nás se to stalo. Tak ať se to neopakuje...

 

8. Zrcátko

Nejlépe v pudru, to je totiž dva v jednom. Zdravě šťavnatá pleť je krásná. Příliš mnoho lesku je ale na škodu a pleť pak působí nečistě. Pudr ve správném množství na t-zóně obličej během dne hezky osvěží a pleť je pak mnohem upravenější. Zrcátko je dobré mít po ruce vždy. Vyhnete se tak situacím, kdy máte něco v oku a nemůžete to vyndat, potřebujete se rychle upravit, ale na toaletě zrovna jako na potvoru není zrcadlo nebo jste k obědu měla špenát nebo zákusek s kousky čokolády a nejste si jistá, zda stopy neuvízly na zubech. 

 

9. Deštník

V dešťovém období doporučujeme nosit kabelku, která pojme také deštník (eventuelně igelitovou pláštěnku - tu snese i menší crossbody kabelka). Situace, kdy zrovna nemáte deštník a ejhle ono prší, známe všichni...

 

10. Pepřový sprej

Naši top 10 hitparádu uzavírá položka, kterou věříme, že nebudete nikdy potřebovat. Avšak žena nikdy neudělá chybu, když ho nosí v kabelce.

 

S láskou

Nikola, blaire.cz 

 

Zobrazit všechny recenze