Blaire style tip: Barevná kabelka pro jaro/léto 2022

Apríl si vybere svou daň a pak už na nás čeká jaro, možná rovnou léto a tropické teploty. Za dveřmi Velikonoc tak čeká prosluněný svět, který si žádá barvy! Nejjednodušším a nejrychlejším způsobem, jak dát outfitu šmrnc, je právě barevná kabelka. Nebo chcete-li - kabelka obecně. Je to praktický doplněk, který umí outfit buď nebesky pozvednout nebo neuvěřitelně zabít. Ať se vám daří jen ta první možnost a prozáříte celé jaro i léto. Několik tipů jsme pro vás připravili níže. 

ŠABLONA 2022 kopie

 

Neutrální outfit vs. barevná kabelka

Bod číslo jedna takového článku musí být tato kombinace. Neexistuje totiž nic jednoduššího, než právě pozvednutí jednoduchého minimalistického outfitu zrovna barevnou kabelkou. Barva kabelky je na vás. Jen se nedržte zpátky, barevná mini (kabelka) je sexy! A když jsme u těch mini. Mini délka sukně je letos v kurzu, a tak jestli vám sedí...malé černé v kombinaci s barevnou kabelkou, to je snová kombinace.

 barevná mini

Všechny kabelky v různých barvách najdete právě na našem e-shopu blaire.cz. Máme pro vás čerstvou kolekci pro jaro/léto 2022. Jak snadno a rychle pořídit novou kabelku pro aktuální sezónu?

1. Jděte na e-shop blaire.cz.

2. Vyberte si svou barvu a styl.

3. Vytáhněte jí do ulic!

 

Zelená kabelka

I když barva sezóny je fialová, zelená si své místo na vysluní tak nějak zasloužila sama. Je všude. Pokud nejste proti zelené, dejte jí letos šanci! Jak na ní, posíláme pro inspiraci níže. Nebojte se ani její kombinace s ostatními barvami. Například se žlutou si rozumí přímo skvěle.

Kožená kabelka Loredana zelenáKožená kabelka Genevieve zelenáKožená crossbody kabelka Priscila lahvově zelenáKožená crossbody kabelka Guiliana zelenáKožená kabelka Harper zelenáKožená crossbody kabelka Jossie zelená

*Všechny kabelky jsou k dostání ve více barevných variantách. Stačí kliknout na obrázek.

Zelená vizuální inspirace

zelená

Zdroj: Pinterest

 

Růžová kabelka

Růžová je jedna z nejoblíbenějších barev vůbec, proto v článku jako je tento, nesmí chybět. Intenzitu necháme na vás, ale radíme nebát se ani fuchsiové. Dodá outfitru šmrnc a barvu, obzvláště pak tomu jarnímu a letnímu. Světle růžová je vděčná a svým způsobem "neutrální". Hodí se téměř ke všemu a téměř pro všechny události. Proto chcete-li investovat do barevné kabelky, ale nemáte jasno, volte právě světle růžovou. 

 

Kožená crossbody kabelka Angela fuchsiováKožená prošívaná kabelka Tiziana růžováKožená kabelka Resse pudrově růžováKožená crossbody kabelka Odette fuchsiováKožená kabelka Guilia pudrově růžováKožená crossbody kabelka Rossella fuchsiová 

*Všechny kabelky jsou k dostání ve více barevných variantách. Stačí kliknout na obrázek. 

Růžová vizuální inspirace

růžová

Zdroj: Pinterest

 

Nebojte se barev. Vnášejí do našeho života sofistikovanost, hravost a rozmanitost. Nic v běžném životě totiž není černo-bílé. :-)

Krásné jaro!

 

S láskou

Nikola, blaire.cz 

 

Zobrazit všechny recenze