Jarní outfity: 3 tipy, jak zazářit snadno rychle a levně

Poslední záchvěv zimy a už je tu jaro! Jste ready? V tomto článku se ponoříme do jarních paprsků a nefalšovaných jarních outfitů. Je před námi období rozkvětu, barev, lehkých materiálů a nové energie. Jaro je rozpuk po té dlouhé tmavé zimě. Nechte rozkvést i svou šatní skříň. Zde jsou 3 tipy, jak na to!

Značka: snadno a s minimálními náklady.

Jarní outfity- 3 tipy, jak zazářit snadno rychle a levně

 

Kabelka

Nad zbytkem oděvu se ani nemusíte zamýšlet. Oblékněte svůj běžný minimalismus a jaro svému oděvu dejte barevnou kabelkou. A je to. Nic víc nic míň.

Kožená kabelka Resse pudrově růžováKožená mini kabelka Bonita světle zelená14025_kozena-prosivana-kabelka-stacy-horcicove-zluta16282-7_kozena-kabelka-antonia-konakove-hneda16168-1_kozena-kabelka-guilia-pudrove-ruzovaKožená kabelka Katrin červená

*Všechny kabelky jsou k dostání ve více barevných variantách. Stačí kliknout na obrázek.

Minimalistické ouftity jsou nesmrtelné a stylové bez ohledu na trendy. Béžová a krémová barva se v jarním slunci vyjímají obzvláště pěkně. Stejně tak pastelové barvy, máte-li na ně náladu. Jednoduché střihy, pohodlné a kvalitní materiály jako je bavlna a len. Co-ord sety, midi a maxi sukně, vesty nebo třeba široké kalhoty a saka.

barevná kabelkaZdroj: Pinterest

 

Statement kousek  

Aneb dominantní kousek, který nepotřebuje žádné další zdobení nebo náročný styling. Třeba tak zajímavý a výrazný top, že stačí obyčejné džíny a černá kabelka. Nebo krásné a nepřehlédnutelné šaty či overal (u overalu máte navíc 2v1, tedy vrchní i spodní díl), sofistikovaný kostýmek, výrazný kabát nebo zajímavé kalhoty. Většinou nejde o barvy, ale o vzor, střih nebo detaily oděvu jako jsou vycpávky, volánky, průstřihy, transparentní detaily atp. tak nevšední, že se stanou hvězdou celého looku. Zkrátka jeden díl oděvu tak zvláštní a za oko chytající, že jakékoliv další doplňky by byly vlastně navíc nebo dokonce nevkusné.

K takovému kousku oděvu se vám bude na 90 % nejlépe hodit neutrální kabelka. Černá, bílá, šedá nebo béžová.

Kožený batůžek Rianna koňakově hnědý16306-1_kozena-maxi-ledvinka-vicky-bezovaKožená kabelka Evelyn černáKožená kabelka Loredana černáKožená crossbody kabelka Simona bílá11576-7_kozena-kabelka-ruby-seda 

*Všechny kabelky jsou k dostání ve více barevných variantách. Stačí kliknout na obrázek.

 

Color-blocking

Barevné kombinace, zajímavé variace odstínů, barevný kontrast. Snoubení barev je vždy něčím, co otočí nejeden pár očí vaším směrem. Nebojte se experimentovat, nebojte se smíchat i tři kontrastní barvy. Jaro k tomu nabádá a trendy také. Máte-li zájem a odvahu, zkuste barevné spektrum tak trochu jinak. Jako když malujete duhu, akorát na těle. :-) 

Nemusí se jednat o sobě si podobné barvy. Nemusí se jednat o tlumené či pastelové odstíny. Naopak. Zkuste trend kontrastu. Sytá zelená se sytou oranžovou a výrazně modrou kabelkou. Sytá růžová s červenou a zlatými doplňky. Outfity, které se svým složení k sobě tak nehodí, až to zvláštním způsobem hraje.

Tzv. color-blocking.

colorblockingZdroj: Pinterest 

 

Krásné první jarní dny. I když zatím neoficiálně. :)

S láskou

Nikola, blaire.cz

Zobrazit všechny recenze