Využije dopravu ZDARMA už nad 1 000 Kč do PPL výdejních míst a Parcelboxů

Dovolená u moře 2022: Outfity pro tropické počasí

Chystáte se letos k moři? Aby ne! Cestování je zase jednodušší. V předchozích dvou letech nám cestování znepříjemnila nebo znemožnila proticovidová opatření. Letos máme zase příznivé podmínky a tak je načase podívat se za hranice republiky. Avšak i u nás je léto krásné a horké, proto následující tipy na outfity pro letní dny využijete i u nás. V tomto článku si ale posvítíme speciálně na ty dovolenkové. Režim u moře je totiž prostě jiný...dovolenkový.

Outfity si rozdělíme podle záchytných bodů dne. Postavíme si takový modelový příklad. Nechte se inspirovat a směle si převeďte na váš osobní režim dovolené. 

Dovolená u moře 2022

Ráno ve znamení dlouhé snídaně

Dovolenkové snídaně mají své osobité kouzlo. Teplý ranní vzduch, který ještě nepálí, ale krásně hřeje. Ranní mořský vítr roznáší vzduchem vůni soli a opalovacích krémů. V jídelně se line vůně kafe a směs vůní kontinentální snídaně. Máte chuť na vše. Co máte na sobě? Rozhodně žádný make-up nebo jen minimum, abyste se cítila dobře. Určitě první nátěr opalovacího krému. A outfit? Ideálně něco nenáročného, základní kousky, které dobře vypadají a jsou pohodlné, netlačí. Bavlna, satén nebo len. Volná košile a kraťasy. Tričko a sukně. Dlouhé šaty. Co-ord set...myslím, že teď už si rozumíme. :-) Inspiraci pro oko přikládáme níže.

snídaněZdroj: Pinterest

 

Poledne ve znamení lehkého oběda

Přes poledne se jdete schovat před sluníčkem, osvěžit studeným drinkem a doplnit energii lehkým obědem. Pozor: do většiny restaurací, i těch přímořských je slušností či dokonce povinností obléci se, alespoň minimálně se zahalit. Někde dokonce platí zákaz vstupu v plavkách. Lehké plážové šaty jsou proto nezbytností. Pokud se jdete převléci, stále platí, že lehké letní šaty jsou nejlepší volbou. Máte-li jednodílné plavky, přidejte džínové šortky, plavky splní funkci topu a voilá. Skvělým řešením jsou také lehké bavlněné kraťasy a bavlněná nebo lněná košile. Praktickou alternativou může být i vzdušný overal.

obědZdroj: Pinterest 

 

Večer ve znamení lahodné večeře a procházky

Vůně grilovaných ryb a slaného vzduchu. Opálená pokožka a vůně aloe vera, jakožto základní složka po-opalovací tělové péče. Bílé nebo červené víno. Jdete na večeři. Událost dne, když přijde na odívání na dovolené. Vyfikněte se! Vyneste ty krásné šaty, kalhoty, halenku, top nebo cokoliv, co víte, že jste si koupila speciálně na letní dovolenou. Oblečte kousky, které víte, že si doma už nevezmete, protože na ně nebude příležitost. Užijte si to. Obujte ty krásné sandálky a nešetřete s rozjasňovačem, protože na opálené pokožce vypadá ještě úžasněji! Dopřejte si klid na duši a vychutnejte si tolik chodů, na kolik se zrovna cítíte. Bon apetit! 

večeřeZdroj: Pinterest

Dovolenková kabelka ve znamení barev

A kabelka? Večeře je příležitost vynést do společnosti a do města vaši novou kabelku! Doporučujeme malou barevnou kabelku, ať už crossbody nebo přes rameno. Ta totiž pojme vše potřebné a nepřekáží! Ruce potřebujete mít volné pro zmrzlinu přeci!

Kožená crossbody ledvinka Nadine fialováKožená kabelka Vanesa béžováKožená kabelka Odeta fangoKožená crossbody kabelka Paulina zelenáKožená prošívaná kabelka Flo bíláKožená kabelka Ruth bordó 

*Všechny kabelky jsou k dostání ve více barevných provedeních. Stačí kliknout na obrázek. Kompletní kolekci Léto 2022 najdete na našem e-shopu.

 

Krásnou letní dovolenou!

Nikola, blaire.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz
Zobrazit všechny recenze