Léto v plném proudu: 3 tipy, jak oživit váš letní styl

Léto je ve svém středu. Cestujeme do zahraničí, objevujeme krásy Čech, večer se chodíme častěji bavit, jezdíme na výlety a tak podobně. Léto je zkrátka takový bořič celoročních rutin a zajetých kolejí. Příležitost pro nová dobrodružství a tvorbu vzpomínek. V tomto článku se proto zaměříme na outfity pro všechny tyto radovánky. Může se totiž stát, že nás letní garderoba už nebaví a máme pocit, že celé léto nosíme to samé dokola. Dáme si tipy, jak oblíbené outfity ozvláštnit a dát letnímu šatníku takový druhý dech.

Léto v plném proudu- 3 tipy, jak oživit váš letní styl

Tip č. 1 - kupte si jinou kabelku

Nejlépe bílou nebo barevnou! Ta dá vašim letním šatům nový rozměr. Barevná crossbody nebo třeba ledvinka oživí barevné i neutrální šaty. Malá kabelka vám nebude překážet a zároveň pobere většinu letních kabelkových nezbytností. Bílá kabelka je hvězda letních dní, je elegantní a výrazná, ale ne příliš, aby vás obtěžovala. Neokouká se jako třeba červená kabelka a působí čistým dojmem.

barevná akbelka

Nová kabelka se slevou

Na blaire.cz pořád běží slevy, kabelku na 2. polovinu léta si tak můžete koupit se slevou. A to je vždycky fajn! :)

Kožená kabelka Ruth pudrově růžová15204-1_kozena-kabelka-kelly-cervenaKožená crossbody kabelka Angela fuchsiováKožená crossbody kabelka Posie oranžováKožená kabelka Mira olivově zelenáKožená kabelka Alissa šedá 

*Všechny kabelky jsou k dostání ve více barevných provedeních. Stačí kliknout na obrázek. 

 

Tip č. 2 - černá a bílá

Návrat ke kořenům. Někdy se může stát, že ve snaze "oživit" svůj oděv ustoupíme od jednoduchosti a zbytečně si komplikujeme ranní oblékání. V jednoduchosti je krása, tak jí dejte šanci. Černobílý outfit vypadá v létě lépe než kdy jindy. Nepůsobí studeně, jak může v jiných obdobích a je prostě elegantní. "Slušivost" ve dvou slovech, vlastně klidně jednom - černobílá. :-)

black and white

Zdroj: Pinterest

Černé a bílé kabelky pro váš černobílý look

 

Kožená kabelka Virginia černáKožená kabelka Phoebe bíláKožená kabelka Emma černá17275_kozeny-batoh-claude-cernyKožená kabelka Matilde bíláKožená kabelka Desiree černá 

*Všechny kabelky jsou ve více barevných variacích. Stačí kliknout na obrázek.

 

Tip č. 3 - monochromatický outfit

Monochromatický oděv působí velmi sofistikovaně, jednoduše, ale přitom ne. Léto je plné barev a v polovině léta už můžete být barev přesyceni, proto jsme vybrali odstín neutrální - tedy béžovou. Avšak barvu pro jednobarevný outfit si samozřejmě zvolte dle svého. Božsky vypadá třeba také bílá, tedy celobílý look (pokud jste ovšem šikovní a nemáte malé děti :D). Zahalte se do jednoduché elegance a zazařte v neutrálním oděvu jako nikdy předtím. Doplňky jsou v tomto případě ještě důležitější než obvykle. Zlatá vypadá s béžovou božsky! Stylový a léto-volající doplněk jsou také velké gumičky, šátky a skřipce do vlasů.

beige

Zdroj: Pinterest 

Béžová kabelka pro jednobarevný outfit

Kožená crossbody kabelka Daria béžováKožená kabelka Benedicta béžováKožená kabelka Gisela béžováKožená maxi kabelka Alanis taupeKožená crossbody ledvinka Dorian béžováKožená kabelka Gilma béžová 

*Všechny kabelky jsou k dostání ve více barevných provedeních. Stačí kliknout na obrázek. 

 

Užijte si zbytek léta naplno. Pak nás zase čekají chladnější měsíce a nadávání typu "ježiš, to je zase hic" nám bude na nějakou dobu jisto jistě chybět. :))

 

S láskou 

Nikola, blaire.cz

Zobrazit všechny recenze