Trend tip: Jak kombinovat zelenou? | Blaire barevné série

Zelená je in a dá se nosit na jaře, v létě, na podzim i v zimě. Avšak pro letošní jaro a léto je žhavým trendem! Je všude. Zelené jsou kabelky, šaty, topy i saka. Chcete-li svůj šatník obohatit a osvěžit nějakou barvou, určitě sáhněte po zelené. Ne khaki, zelené. Takový odstín, který nepřehlédnete. Statement kousek - tedy dominantní část oděvu. Šmrnc vašeho outfitu. Zelená ale není jako béžová nebo černá a nehodí se ke všemu. Zaměříme se tedy na její kombinace. V následujících řádkách najdete inspiraci na zelené outfity. Dále také inspiraci na neutrální outfity, kde zelená hraje pouze roli doplňku...a na doplňkách záleží!

Jak kombi zelenou

 

Zelené šaty v hlavní roli

Jaro a obzvláště léto je pro šaty stvořené. Šaty a slunce si rozumí jako Romeo a Julie. Zelené šaty jsou dominanta sama o sobě. Je tedy třeba zacházet s doplňky s citem. Zelená si výborně rozumí se zlatou. Zlaté šperky jsou tedy trefa do černého, pardon...do zeleného! Hezká a vkusná kombinace je také zelená s krémovou a béžovou. Zelené šaty tedy doplňte zlatými šperky, sakem v krémové barvě a máte o stylový letní outfit postaráno. Výborně a mladistvě vypadá zelená s denimem. Proto zelené šaty a džíska, to je snová kombinace! Chcete-li zaexperimentovat, zkuste zelené šaty s červenou kabelkou. Zelená si s červenou skvěle rozumí. Jde o kombinaci sofistikovanou a vkusnou, stylovou a zajímavou. 

Tip: U zelených šatů se zaměřte na detaily, co se střihu týče. Zajímavý výstřih, průstřihy, vázání atp. 

šatyZdroj: Pinterest

Kabelka k zeleným šatům

Kožená crossbody kabelka Vanda fuchsiováKožená crossbody kabelka Clelia bíláKožená kabelka Tulia červená

*Všechny kabelky jsou k dostání ve více barvách. Stačí kliknout na obrázek.

 

Zelená saténová košile

Zelená košile je variabilní kousek pro den i noc. Skvěle vypadá s džínami nebo džínovými šortkami/sukní. Skvěle vypadá jako "šaty" oděná přes nějaké dejme tomu biker shorts (kraťasové legíny). Skvěle vypadá ke kalhotám s puky. Kombinovat se může s teniskami, sandálky i pantoflemi, na podpatku i bez. Barevně vypadá skvěle třeba s fuchsiovou kabelkou či barevnými botami. V podstatě neutrální kombinace je zelená košile s džínami a hnědou nebo koňakovou kabelkou. Světlejší varianta jsou bílé kalhoty nebo šortky se zelenou košilí a hnědými pantoflíčkami. To je sofistikovaná a elegantní kombinace.

košile zelenáZdroj: Pinterest

Kabelka k zelené košili 

Kožená kabelka Danilla bíláKožená crossbody kabelka Angela fuchsiová16795_kozena-kabelka-silvia-konakove-hneda

 *Všechny kabelky jsou k dostání ve více barvách. Stačí kliknout na obrázek.

 

Zelená sukně či bermudy 

Zelená sukně vypadá skvěle s bílou košilí. Ať už zvolíte sukni látkovou nebo saténovou, neuděláte chybu. Stejně tak, co se délky týče - mini i midi. Hezký, sexy a vkusný detail je rozparek, knoflíčky, uzel. Aktuální je také kalhotová sukně a bermudy. Hezké a ryze letní doplnění outfitu je také slaměný klobouk, kabelka se slaměnými detaily nebo espadrilky. 

zelená sukněZdroj: Pinterest

Kabelka k zelené sukni 

Kožená kabelka Azelia černáKožená crossbody kabelka Clelia bíláKožená kabelka Gea hnědá 

 *Všechny kabelky jsou k dostání ve více barvách. Stačí kliknout na obrázek.

 

Zelené sako či oblek 

Zajímavá a stylová obměna na klasické sako je zelené sako. Celý zelený komplet je ještě o stupínek výš v zelené hitparádě. Zelené sako rozsvítí jednoduchý outfit v podobě džínových kraťasů a bílého topu. Zelené sako ve střihu oversized zase plní funkci šatů. Pod oblékněte bílé legínové kraťasy a je to. Potřebujete siluetu? Vsaďte na pásek!

sako a oblekZdroj: Pinterest 

Kabelka k zelenému saku či obleku 

16876-1_kozena-kabelka-sienna-cervenaKožená kabelka Miranda černáKožená crossbody kabelka Clio bílá 

*Všechny kabelky jsou k dostání ve více barvách. Stačí kliknout na obrázek.

 

Zelená kabelka jako dominanta celého oděvu

Oděv v barvách černá, bílá, hnědá, béžová, krémová atp. Zkrátka neutrální outfit a zelená kabelka jako ozdoba a barevný element. 

zelená kabelka

Kožená crossbody kabelka Guiliana zelenáKožená kabelka Loredana zelenáKožená mini kabelka Eliana zelenáKožená kabelka Michella zelenáKožená crossbody kabelka Melisa zelenáKožená crossbody kabelka Rossella zelená

 

*Všechny kabelky jsou k dostání ve více barvách. Stačí kliknout na obrázek.

 

Dáte zelené šanci?

 

S láskou

Nikola, blaire.cz 

Zobrazit všechny recenze