Dovolenkové outfity | Letní dovolená 2021

Sezóna letních dovolených je v plném proudu! Léto nám ze sebe dává to nejlepší, dětem nedávno začaly prázdniny a v mnoha firmách je léto obdobím, kdy se střídají dovolené. Je tzv. okurková sezóna. Tedy, pokud nejste z odvětví hotelnictví a cestovního ruchu, nepracujete v restauraci nebo kavárně. Těm právě začalo období nejvíce práce a žádná okurková sezóna se rozhodně nekoná, naopak, nápor turistů a výletníků začíná. Tak či tak je léto znamením dovolených, proto se dnes zaměříme na dovolenkové outfity a tašky. Ať už se vydáte k moři, k řece či k jezeru, do hor nebo do přírody, po Čechách nebo do zahraničí, budete potřebovat vhodná zavazadla. Tašky, ledvinky, kabelky a batůžky, které poberou výbavu každého turisty. :-)

úvod

Zdroj: Pinterest

 

Dovolená u moře

slaná kůže, "beach hair", vůně moře, opalovacího krému a slunečních paprsků

Pobyt u moře je bezpochyby jeden z nejoblíbenějších způsobů, jak strávit letní dovolenou. A není divu. Moře voní létem, pláž volá po nerušeném relaxu a vypnutí mysli. Všudy přítomné "gelato" se nezdá být takovým hříchem jako česká "zmrzlina", ve vlasech hrají slané vlny, vše je na moment jednodušší a rozzářené. Počasí je pořád krásné, netrápí vás předpověď. Aperol k snídani a bezstarostný život kavárenského povaleče, prokládaný plaváním ve slaných vlnách a opalováním. Nový normál! 

summer holiday

Zdroj: Pinterest

Outfit

Léto je ve znamení barev. Léto totiž barevné je. Na dovolenou se nebojte popustit uzdu fantazii. Barevné šaty a halenky, květované sarongy, zajímavé střihy plavek, slaměné doplňky, barevné nehty a rty. Černou nechte doma, máte na ni celý rok. :-)

Pro milovnice neutrálních barev a minimalismu je léto ideální příležitostí na maximální využití lněných co-ord setů, kulotek a všech krásných béžových, krémových, bílých a hnědých tónů ve všech podobách.

Kabelka

A dovolenková kabelka, která půjde ke všemu? Blaire tip: Bílá crossbody kabelka.

Kožená crossbody ledvinka Rosana bíláKožená crossbody kabelka Nerys bíláKožená crossbody kabelka Simona bíláKožená kabelka Estelle bíláKožená crossbody kabelka Clio bíláKožená crossbody kabelka Jossie bílá

 

Dovolená v Čechách či na Moravě

dobré jídlo a pití, krásné české léto, moravské víno, grilování a hluboké (i "hluboké") půlnoční debaty

České léto má své vlastní specifické kouzlo. Stejně jako Morava, ta má také svůj vibe. Rozhodnete-li se dovolenou strávit v rámci našich hranic, opusťte určitě své bydliště. Jakmile se vzdálíte od svého hnízda, pak teprve začíná ta pravá dovolená. Neláká vás neuklizený byt, zahrada, která nutně potřebuje vyplet nebo plný koš nevyžehleného prádla. Ať už se vydáte k vodě, na Moravu nebo poznat nějaké z krásných českých měst, jakmile překročíte práh vlastního domu, tehdy teprve přepnete do dovolenkového módu.

Naše počasí umí být během léta tropické, příjemně tančit na hranici 25 stupňů nebo přinést přívalové deště a pořádnou letní bouřku. Koukněte proto na předpověď a buďte připraveni. Naplánujte si dny s ohledem na počasí, ať z vaší dovolené načerpáte co nejvíce a využijete možnosti na maximum. Stejně plánujte i outfity a výbavu.

%C4%8Desk%C3%A9%20l%C3%A9to

Zdroj: Pinterest 

Outfit

Do vašeho kufru nebo cestovní tašky nezapomeňte přibalit mikinu či džísku. Kraťasy a tričko vás nikdy nezklamou. Šaty na teplé dny u vody nebo na lodi a samozřejmě plavky. Pevné boty, ať můžete bezpečně objevovat. Hodit se může i pláštěnka. A pokud se chystáte na párty, nezapomeňte přibalit párty outfit!

Kabelka

Ve znamení "vždy připravena"! Blaire tip: Batůžek, ledvinka a párty kabelka.

Kožená kabelka Agata bíláKožený batůžek Luciana vínově červenýKožená ledvinka Lima oranžováKožená kabelka Elena růžová9053-1_kozena-crossbody-ledvinka-tamra-horcicove-zlutaKožený batůžek Alcina béžový

 

Cestovní tašky pro všechny výlety, pobyty a dovolené

Každý, kdo někdy někam cestoval, ví, že bez správného zavazadla může být cestování autem, vlakem, autobusem i letištní transfery peklem na zemi. Vybavte se proto kvalitními cestovními taškami a zavazadly. Ulehčíte si život, balení i vybalování a minimalizujeme možnost, že dojde ke ztrátě nějaké z vašich cenností. Kvalitní cestovní taška je investice, která se vám vrátí. Cestovní tašku využijete nejen na dovolenou, ale i během roku na krátké i delší cesty a pobyty, pracovní i osobní, pobyt u známých, u rodiny, na chatě či chalupě nebo třeba v nemocnici. Kvalitní cestovní taška by měla být také praktická a určitě byste se za ní neměli stydět. 

V našem katalogu najdete výběr kvalitních kožených cestovních tašek různých stylů a barev.

10124-8_kozena-cestovni-taska-erika-cernaKožená cestovní taška Billy koňakově hnědá8132_kozena-cestovni-taska-modena-hneda5537-1_kozena-cestovni-taska-bora-tmave-modraKožená cestovní taška Modena koňakově hnědá13782_kozena-cestovni-taska-milvia-cerna

 

Šťastnou cestu!

 

S láskou

Nikola, blaire.cz

Zobrazit všechny recenze