Letní street style 2021 | BLAIRE INSPIRACE

Léto je v plném proudu. Během teplých měsíců strávíme většinu času venku. Na ulici, v kavárnách, na koupalištích, v přírodě, poznáváme města, česká i zahraniční. Jsme více v akci v porovnání například s podzimem, kdy často prší a podmínky pro pobyt venku nejsou zrovna příznivé. Léto je proto ideálním obdobím, kdy ještě více čerpat inspiraci kolem sebe. Na ulici. Lidé - známí i cizinci, každý nám má, co předat. Inspirujeme se navzájem. Stačí mít oči otevřené. Pak se módním časopisem nebo feedem instagramu může stát všední cesta do práce tramvají nebo obyčejná procházka. V tomto článku se zaměříme právě na ty inspirativní outfity kolem nás. Jak vypadá letní street style 2021 aneb jaké módní trendy a kombinace potkáte v ulicích letos v létě?

Letní streetstyle inspirace

Nejen maxi šaty

Jednobarevné, v pastelových barvách, květované, minimalistické, s hranatým výstřihem, balónovými rukávy, vzor kostky na několik způsobů, saténové nebo lněné, vlající nebo upnuté. Maxi šaty jsou ženské, vzdušné, zakryjí naše pochybnosti a pro léto byly stvořeny. Nebojte se různých detailů jako jsou rozparky, průstřihy nebo překřížená ramínka. Dohromady půjdou se sandálky i pantoflíčky, stejně jako s teniskami. Doplňte barevnou, slaměnou nebo jednoduchou mini nebo klidně maxi kabelkou. Pro slavnostnější příležitost můžete jednoduché maxi šaty ozdobit kabelkou s řetízkem. Pak máte tašku i doplněk vyřešen jedním tahem!

šaty

Zdroj: Pinterest

Kožená kabelka Guilia pudrově růžováKožená crossbody kabelka Jossie bíláKožená crossbody ledvinka Dorian pudrově růžováKožená crossbody kabelka Sharon růžováKožená crossbody kabelka Daria bílá Kožená kabelka Elena růžová

 

Co-ord sety 

Co-ord sety jsou skvělým způsobem, jak vypadat šik a stylově bez velkého ladění jednotlivých kousků. Ať už si vyberete kraťasy a košili/sako, široké kalhoty a halenku nebo sukni a top, samozřejmě co-ord, máte rázem sofistikovaný a stylový letní outfit. Ladící sety jsou letos "in", takže nouzi o výběr či inspiraci mít nebudete. Šanci můžete dát aktuálním pastelovým barvám nebo zůstat u svých neutrálních tónů a obléci bílou či krémovou. Materiál vybírejte s pečlivostí, ať si naplno užijete ten vzdušný efekt, který co-ord sety nabízejí. Příjemně vám bude v bavlněné či lněné soupravě.

co-ord

Zdroj: Pinterest

Letní office look

I přes léto jsou dny, kdy potřebujeme vypadat reprezentativně. Ani v okurkové sezóně se nevyhneme schůzkám a pracovním setkáním. Skvělá volba pracovního letního outfitu je overall. Jeden kousek, který působí sofistikovaně, bude vám pohodlný a budete vypadat vkusně. Další skvělou volbou jsou volné kalhoty a top nebo delší látkové kraťasy a sako. Taková letní verze "obleku". Podle vážnosti zvolte také barvy. Neutrální tóny vás nezklamou nikdy. Pokud milujete barvy, laďte dle události, firemní kultury a své nálady.

Kožená kabelka Lavinia bíláKožená kabelka Vilma fangoKožená prošívaná kabelka Lucrezia černáKožená crossbody kabelka Guiliana zelenáKožená kabelka Maeve pudrově růžováKožená kabelka Adelaine bílá 

Anebo ani nemáte schůzku, ale čeká vás další běžní pracovní den. Chcete vypadat dobře, cítit se pohodlně a být oblečena prostě vhodně do práce. Šaty, kalhoty, halenky, saka, overaly...výběr je na vás. Soustřeďte se hlavně na kvalitu materiálů, délku nohavic či sukně, hloubku výstřihu či transparentnost zvoleného oděvu. Ukázat příliš není nikdy dobře, obzvláště ne v práci. 

office

Zdroj: Pinterest

 

Ještě měsíc...

Léto nás letos celkem rozmazluje příjemnými teplotami, chladivým deštěm i horkými dny. Soustřeďte se především na materiály, to je základní předpoklad, aby vám bylo pohodlně, ať už se vydáváte kamkoliv. Lehčí parfém a lehčí make-up. Barevné nehty a doplňky, ach ty doplňky... Kabelky menší a crossbody jsou ideální pro volné dny, kdy toho nepotřebujete příliš. Prostorné kabelky pro pracovní schůzky a dlouhé dny, kdy potřebujete deštník nebo třeba náhradní pár bot. Batůžky do kanceláře i na letní dobrodružství a malé kabelky pro letní párty, grilovačky nebo třeba svatby. 

 

A ještě máme před sebou celý srpen...krásné léto!

 

S láskou

Nikola, blaire.cz

Zobrazit všechny recenze