Rozzářené letní outfity - jak kombinovat žlutou | BLAIRE BAREVNÉ SÉRIE

Žlutá je barvou slunce. Je veselá, hravá a mladistvá. To ovšem neznamená, že je po určitém věku zapovězena. Naopak! Žlutá barva rozzáří každou ženu, ať už se ji rozhodnete obléci v podobě kabelky, šatů nebo halenky. Žlutá kabelka je instantním způsobem, jak rozzářit letní outfit. Nenásilným způsobem, jak do vašeho šatníku vmísit barevný element. V tomto článku se zaměříme na žluté outfity, kombinace žluté barvy s dalšími odstíny barevného spektra a také na žluté kabelky. Žlutá totiž volá léto a to je v plném proudu!

žlutá (pro léto ideální) léto 2021

Zdroj: Pinterest

Žlutá kabelka 

Jak nosit žlutou kabelku

Jednoduchý outfit, například bílé šaty, dostanou se žlutou kabelkou nový dech. Nádherně vypadá žlutá kabelka také s proužky nebo puntíky a dalšími vzory. Denim, ať už v podobě džínů, džínové sukně nebo šatů je v kombinaci se žlutou kabelkou neuvěřitelně stylová a přitom nositelná kombinace. Do práce, do města i pro běžný den. Žlutá vypadá skvěle také s cihlovou, oranžovou nebo modrou. V létě jsou jejich kombinace obzvláště na místě a nosí se tak nějak snadněji.

Kožená kabelka Viviana hořčicově žlutá9053-1_kozena-crossbody-ledvinka-tamra-horcicove-zlutaKožená kabelka - batůžek Agnese hořčicově žlutáKožená crossbody kabelka Melisa hořčicově žlutákozena crossbody kabelka clio horcicove zlutaKožená prošívaná kabelka Florence ž

Nebojte se ani výraznějšího makeupu. Červené rty nebo nehty se žlutou kabelkou krásně hrají. Skvěle a přitom decentně ladí žlutá kabelka v neposlední řadě k béžovým či krémovým outfitům. A na letní dovolenou je žlutá kabelka "trefa do černého"! 

ž

Zdroj: Pinterest

 

Žlutý outfit 

Jak kombinovat žlutou

Žlutý top, žluté kulotky, žlutá sukně nebo žluté šaty. Jeden žlutý kousek ke zbytku neutrálního outfitu. To je nejjednodušší způsob, jak kombinovat barvy obecně. Pokud chcete zariskovat, ale ne moc, držte se pravidla dvou barev na jeden outfit. Žlutou snadno oblečete také na pozadí vzoru, například květinového, který je pro léto jako stvořený. Takové květované světle žluté šaty jsou nenáročné na styling a krásně vypadají. Žlutá halenka k bílým nebo béžovým kalhotám, to je pořád neutrální, ale přesto barevný outfit.

žlutá kombinace outfity

Zdroj: Pinterest

Poslední roky se oblibě těší rozšířené nohavice v délce ke kotníkům, tzv. kulotky. Ty ve světlounce žluté barvě vypadají nádherně. Pokud chcete zariskovat skombinujte je s oranžovou nebo bledě modrou. Krásně hraje žlutá i se světle zelenou, pastelově růžovou či fialovou. Na téma kombinování pastelových barev jsme se již rozvášnili v předchozím článku

žlutá a barvy

Zdroj: Pinterest

Žlutá vypadá skvěle také u vody. Pokud se chystáte na dovolenou k moři, žlutý outfit v kombinaci se slaměnou kabelkou, kloboukem nebo páskem zazáříte.

 

Žluté doplňky

Jak ozdobit outfit žlutou

Na detailech záleží, ale to už od nás víte...Nemůžeme proto nezahrnout žlutou barvu pro doplňky. Ať už peněženka nebo třeba šátek do vlasů. Žlutý šátek jako ozdoba na ucha kabelky. Žlutým páskem dát siluetu bílým letním šatům s madeirou. Žlutá gumička kolem ruky jako náramek nebo si vlasy právě žlutou gumičkou svažte do ledabylého culíku či drdolu. Žluté boty k outfitu. Jsou to malé detaily, jemné nuace, které dotvářejí každý look. 

 žluté detaily

Zdroj: Pinterest

 

Dáte žluté letos šanci? :-)

 

Krásné letní prosluněné dny!

Nikola, Blaire.cz

Zobrazit všechny recenze