Zaostřeno na kabelky 2021 | Jakou kabelku kam nosit

Jak nosit kabelku asi není otázkou. Avšak jakou kabelku vybrat na určitou příležitost, už je otázkou poměrně zásadní. Na výběru správné kabelky totiž záleží, a to dost. Výběrem doplňků a kabelky můžete outfit pozvednout a doplnit nebo naopak naprosto "zabít". Je to jako s botami, ty také celkový look buď přenesou do nových výšin anebo totálně zazdí veškeré módní snahy. Jak na blaire neustále opakujeme...na detailech záleží! 

V tomto článku se tedy zaměříme na správný výběr kabelky dle příležitosti. Je léto, blíží se prázdniny, událostí a příležitostí se v našich životech mnoho a liší se jejich podstata. Výběr správného oděvu přizpůsobujeme mnoha vnějšími vnitřním vlivům. Od počasí k aktuální náladě. S kabelkou to není jinak. Chystáte se na svatbu, večeři a skleničku s přáteli, posezení v parku, výlet, k vodě nebo třeba procházku s kočárkem? Každé z těchto letních dobrodružství si žádá jiný oděv a dost pravděpodobně i jinou kabelku...

Jakou kabelku kam nosit 2021_1 

Kabelka na svatbu

Svatba si žádá sofistikovanost, vkus a decentně zvolený outfit včetně všech doplňků. Zároveň je to ale radostná událost a tak se nebojte barev, květinových vzorů, zajímavých střihů a doplňků.

svatba

Zdroj: Pinterest

Svatba je jedna z mála příležitostí, kdy černá kabelka může být nevhodná nebo při nejmenší ne zcela vhodná. Od černých kabelek pro tuto příležitost proto ustoupíme. Vyměnit ji můžete za tmavě modrou či temně zelenou, hodí-li se vám ke zvolenému oděvu. Tyto barvy vypadají naopak velmi dobře, přestože jsou ze škály barev tmavých. Jedná se totiž o odstíny vkusné a sofistikované, které nekřičí, ale zároveň jsou výrazné.

Ideální volbou jsou kabelky ve světlých a tlumených odstínech, případně zlatá a stříbrná (!zde ale pozor - decentně a jen k jednoduchému outfitu!). Krémová, béžová, hnědá, pastelové odstíny žluté, růžové, zelené, modré, fialové. Na pastelové barvy jsme si posvítili v jednom z předchozích článků. Inspiraci na jejich kombinace najdete zde.

Zvažte také místo, kde se svatba koná a náturu nevěsty a ženicha. Bát se, například v případě zahradní svatby, nemusíte ani fuchsiové kabelky. Růžové odstíny ke správně zvolenému outfitu celkový look pozvednou a zároveň nenaruší tón svatby.

Pozor si dávejte také na barvu červenou. Je krásná, ale také dominantní a nemusí být vždy správně pochopena. Na svatbě není třeba vystupovat z davu křiklavými barvami a nepřehlédnutelnými outfity. To ovšem neznamená, že červená je na svatbu zapovězena. Jen s ní nakládejte rozumně a s ohledem na typ svatby, na kterou se chystáte.

Jasné NE je barva bílá, tedy pro oděv hostů. Bílá patří nevěstě. Avšak bílá kabelka není problém. 

Kožená crossbody kabelka Kerrie zlatáKožená crossbody kabelka Simona fuchsiováKožená kabelka Jennifer oranžováKožená kabelka Diane modráKožená kabelka Linna zelenáKožená prošívaná kabelka Stacy vínově červená

 

Kabelka, batůžky a ledvinky na letní výlet 

Chystáte se na výlet? Ať už se vypravíte do hor, do přírody, k vodě, kempovat, na ryby, na hrady a zámky nebo na výlet po Evropě, budete potřebovat správné zavazadlo. Tašku, která ponese nezbytnosti, bez kterých se na vaší cestě neobejdete.

výlet

Zdroj: Pinterest

Zvažte správou velikost a typ tašky. Budete potřebovat batůžek, hodila by se vám spíše ledvinka nebo je ideální volbou kabelka crossbody? Případně jejich kombinace...Vypravíte-li se na výlet s ubytováním, neobejdete se ani bez cestovní tašky.

Kožený batůžek Alcina černýKožená crossbody kabelka Rossella olivově zelenáKožený batůžek Verona tmavě modrýKožená cestovní taška Piera černáKožená cestovní taška Milvia černá8132-8_kozena-cestovni-taska-modena-hneda

 

Kabelka na večeři, posezení s přáteli

Chystáte se tzv. mezi lidi, chcete vypadat a cítit se dobře. Základem je zvolit outfit, který vám dodá zdravé sebevědomí a budete se cítit sami sebou.

večeře_1

Zdroj: Pinterest

Součástí každého večerního looku je kabelka. Doporučujeme určitě malou kabelku s charakterem. Tedy takovou, která se vám nebude plést během večera, ať už se chystáte jen na večeři nebo se večer vyvine v tancovačku. A takovou, která outfitu něco dodá, podtrhne ho. Nebojte se barev a detailů. Lesklý vzhled kabelky nebo detaily v podobě spon či zajímavý tvar kabelky, to vše hraje roli v tom, jak budete vypadat.

Nejde totiž jen o jednotlivé komponenty, ale především o jejich harmonii. Jak to všechno hraje dohromady...to tvoří celkový dojem. Hned po tom, jak se cítíte. Zdravé sebevědomí a symbióza s vlastním tělem je totiž základ. To ani nejlepší outfit z nejlepších nepřebije. 

Kožená kabelka Sienna červenáKožená mini kabelka Bonita světle zelenáKožená kabelka Odeta fangoKožená prošívaná kabelka Flo koňakově hnědáKožená kabelka Isabelle černáKožená mini kabelka Ella zelená

 

Kabelka na procházku s kočárkem, piknik v parku

mmmmm

Zdroje fotografií: ig @kenzas, @mdeler, @rutaenroute 

Máte schůzku s kamarádkou na kávu s kočárky nebo se chystáte na piknik v parku s partnerem? Budete potřebovat kabelku. Do města je v tomto případě ideální malá crossbody, kam schováte své cennosti a nezbytnosti, jako je telefon a lesk na rty. Crossbody zároveň dozdobí outfit a nebude se vám plést pod ruce. Je léto, svět hraje všemi barvami, tak se ani vy barev a zajímavých detailů nebojte.

Kožená kabelka Megan šedáKožená kabelka Virginia bíláKožená prošívaná kabelka Florence žKožená kabelka Anette modrá13530_kozena-crossbody-ledvinka-merle-zlataKožená prošívaná kabelka Flo koňakově hnědá

 

Krásné léto! 

 

S láskou

Nikola, blaire.cz

Zobrazit všechny recenze