Inspirace Jaro-Léto 2017

clanek2 

 

Jaké jsou tendence dámských kabelek pro jaro/léto 2016?

 

Barevné kabelky

Nevyhnutelně s novou letní sezonou vyvstává touha dostat se z opratí temných barev.
Tak proč si nepořídit barevnou kabelku v ostrých barvách? Petrolejově modrá kabelka, slunečně žlutá nebo růžová barbie, to je doplněk, který dodá sladkou tečku vašemu outfitu a dobrou náladu jeho majitelce.

 Kožená kabelka Valerie petrolejováKožená kabelka Elsbe žlutáKožená kabelka Emily zářivě růžová

Pastelové kabelky

Pastelově růžová taška, anýz nebo blankytně modrá, přináší jemnost a ženskost vašemu vzhledu, a způsob, kterým si pamatujete vaše oblíbené bonbóny z dětství:-). Právě teď, je to také „ nahá“ barva, která je přijatá kladně všemi ženami a „vypůjčená z nahého líčení“. Dokonale se shoduje a ladí se všemi barvami a potěší dívky a ženy, které preferují klasický styl módy. Velkou oblibu získávají také bílé tašky, příjemně se nosí, ale vyžadují větší péči.

 Kožená kabelka Romina růžováKožená kabelka Gea světle modráKožená crossbody kabelka Vanda bílá

Kabelky zvláštních tvarů

Taška jako pytlík/vak, zavírá se stahovací šňůrkou a se nosí na rameni s popruhem. Milujeme originální a praktickou stránku pytlíku/vaku, který je praktický a zároveň ležérní a šik: úzké džíny námořnictvo modrá se stříbrnými pantoflemi, krásný béžový trenčkot a voilá!

 Kožená crossbody kabelka Mabel koňakově hnědáKožená kabelka Febe fialováKožená kabelka Haidi fango

Malé kabelky

Mini taška? Nenosíte ji vůbec? Vy, kteří jste zvyklí nosit velké kabelky, které jsou schopné pojmout mnoho každodenních nezbytností a nosíte prakticky celé své jmění stále při sobě, vězte, že mini kabelka může velmi dobře doplnit vaši velkou kabelku. Není neobvyklé vidět ženy, které nosí i dvě kabelky. Do mini kabelky můžete dát své nejdůležitější věci, jako peněženku, telefon, klíče a rtěnku, bez toho, abyste ztráceli čas hledáním. Nosit mini tašku můžete skrz rameno. A samozřejmě, je to tak roztomilé! Mini taška je nepochybně králem večerní kabelky.

Kožená crossbody kabelka Jeny červenáKožená crossbody ledvinka Tamra světle zelenáKožená crossbody kabelka Ophelia bílá

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz
Zobrazit všechny recenze