Jak nosit aktuální módní trendy - zimní edice 2022

Módní trendy jsou jako bumerang. Můžete si být jistí, že jednoho dne se zase vrátí. Rok 2022 to potvrzuje. Jak jsme vám psali v minulém článku, do módy se vrací trendy 70. let nebo třeba bokovky z roku 2000. Jen pro pořádek, je mi necelých 30 let a bokovky v kolonce "in" už zažívám podruhé...

Zima je ještě v plném rozpuku, proto se dnes podíváme na inspiraci, jak aktuální módní trendy nosit při aktuálním počasí. Edice: pro normální lidi :-) Tedy modely, ve kterých bez problému nasednete do auta, zazáříte na obchodní schůzce nebo zvládnete doběhnout tramvaj. Na šílené extravagance, které patří na módní runway tady nenarazíte. 

Jak nosit aktualni trendy 2022

 

Trendy outfity si rozdělíme dle příležitosti. Takže, chystáte se...

Na pracovní schůzku

Pro tuto příležitost je trend kostýmků jako stvořený. Aktuálně letí široké nohavice a oversized saka. Jste spíše "sukňový" typ? Zkuste co-ord se sukní. Máte-li chuť na malý experiment, můžete pod sako obléknout bralet nebo crop top. Pod zapnutým sakem to bude decentní a nebude odhalovat nic, co nechcete. Další variantou je také korzetový top, ten vypadá v kombinaci se sakem velmi pěkně a žensky.

Béžová je vděčná, slušivá a sofistikovaná barva. Pro zastánce minimalismu stvořená. Černá je nestárnoucí klasika, zkuste ji oživit doplňky, třeba kabelkou v zajímavé barvě. Barva roku je fialová, tak zkuste třeba tu. Není-li fialová zrovna šampionka vašeho srdce, vsaďte na některou z barev zimy - bordó nebo třeba hořčicovou.

Na vrch oblékněte kabát se vzorem, třeba kostku. Přidat můžete i velkou šálu a voilá...trendy outfit na schůzku, ve kterém nezmrznete je hotov.

suit_1Zdroj: Pinterest 

 

Kožená maxi kabelka Tiara černáKožená kabelka Megan bordóKožená kabelka Matilde fango 

*Všechny kabelky jsou k dostání ve více barevných variantách. Stačí kliknout na obrázek.

 

Na oběd a kávu

Volný čas je pro oblékání ten nejjednodušší. Zkrátka si oblečte, na co máte zrovna náladu. Od slušivé a kvalitní teplákovky, třeba Virulent, až po džíny a zajímavý top nebo za oko chytající kabelku. Pro denní outfity využijete z aktuálních trendů zajímavé potisky, například na silonkách, trendy barvy, třeba fialovou, široké kalhoty nebo zajímavé topy s průstřihy či satén. Saténová košile totiž není jen na večer. Oblékněte jí s džínami a kabátem a budete vypadat upraveně, stylově a ležérně.

dayZdroj: Pinterest 

Kožená crossbody kabelka Daria taupeKožená crossbody ledvinka Nadine koňakově hnědáKožená kabelka Evelyn černá 

*Všechny kabelky jsou k dostání ve více barevných variantách. Stačí kliknout na obrázek.

 

Za večerní zábavou 

V závislosti na tom, jak zrovna trávíte večer, přijde na řadu různý druh outfitu. Jdete-li za kulturou nebo na večeři a drink máte, mimo výše zmíněné kostýmky, několik dalších možností.

Divadlo si žádá více elegance, tam je tedy vhodné držet se etikety a mini sukni a výstřelky si odpustit. Hrajte si se struturami a materiály, dejde přednost eleganci před extravagancí. Saténová košile, kostýmek se širokými nohavicemi, zajímavé silonky, šaty s decentními průstřihy (například na ramenou či zádech, ne výstřih či boky). Důležitou volbou je také kabelka, která může být výrazná barvou či stylem. To v případě, že outfit je decentní. Je-li outfit výraznější, držte se klasiky a minimalismu při volbě kabelky. 

Chystáte-li se strávit večer v baru nebo restauraci, klidně se odvažte. Dejte vyniknout křivkám, ukažte siluetu, ukažte světu barvy a zajímavé střihy. Klidně odhalte nohy v mini, zkuste oprášit staré bokovky nebo oblečte korzetový top či bralet. Jen to nepřežeňte a řiďte se heslem "méně je více".

 funZdroj: Pinterest

 

Kožená kabelka Gea světle modráKožená crossbody kabelka Guiliana fuchsiováKožená kabelka Elena černá

*Všechny kabelky jsou k dostání ve více barevných variantách. Stačí kliknout na obrázek.

 

 

S láskou

Nikola, blaire.cz

 

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz
Zobrazit všechny recenze