Outfity inspirované láskou - Valentýnský speciál

Únor je speciální měsíc pro ty, kteří věří na Valentýna. V únoru totiž svou lásku slaví více než obvykle. Většinou hezkým dárkem a dobrou večeří (ovšem, jak jeden druhého oslavíte, je jen na vás - viz. konec článku). Květen je zase pro ty, kteří věří v 1. Máj. Ti si dávají hubičku pod rozkvetlou třešní. Květen je ale daleko, kdežto únor je tady a teď. Máme pro vás tedy návrh! Láska si zaslouží opěvovat tak často, jak to jde. Pojďme si proto užít jak Valentýna tak 1. Máj a oslavme tu vzácnost, že máme vedle sebe někoho, na koho se můžeme spolehnout, kdo nás podporuje, koho milujeme, bez koho si život nedokážeme představit. Pojďme se vymanit ze stereotypů a nechme stranou nálepky.

Valentýn-nevalentýn, láska je tu pořád!

valentyn blog kopie

A dává nám příležitost vyšvihnout se a zazářit. V tomto článku se tedy ponoříme do světa romantických outfitů. Ať už jdete na rande na Valentýna nebo kdykoliv jindy, následující inspirace se vám může hodit...

 

Něžná a ženská

Růžová, světle růžová, pastelová růžová, růžová s květinami. Barva něhy a ženskosti. Pro reprezentaci lásky - ideální. Nevtíravá. Kostýmek v pastelově růžové s béžovými doplňky a zlatými šperky. Květované šaty s růžovou kabelkou. Růžová halenka s volánky a bílou mini. Bledě růžová krajka na spodním prádle. Satén, flitry a peříčka...V kombinacích se meze nekladou, zapojte fantazii a dejte růžové "zelenou". Vizuální inspirací polahoďte oku níže.

pinkZdroj: Pinterest

 

Kožená crossbody kabelka Angela fuchsiováKožená crossbody kabelka Nerys fuchsiovákozena mini kabelka bonita fuchsiovaKožená crossbody kabelka Odette fuchsiováKožená kabelka Emily zářivě růžovákozena crossbody ledvinka tamra fuchsiova 

 

Neutrální minimalismus

Béžová, bílá, černá, neutrální barvy a jednoduché střihy, s nádechem sofistikovanosti a sexy nedbalosti. Volný střih, splývavé lehké materiály a nenásilně vyzdvihnutá silueta ženského těla. Na mysli máme široké kalhoty, co-ord sety, nahé nohy. Plisování, len, bavlnu, satén. Nenápadné, ale přitom nepřehlédnutelné outfity. 

minimalistZdroj: Pinterest 

Kožená maxi kabelka Tiara černáKožená kabelka Silvia koňakově hnědáKožená kabelka Matilde fango

 

Barva lásky

Červená a její odstíny nesmí být v článku, jako je tento, opomenuta. Naopak, je nezbytnou součástí. Červená reprezentuje vzplanutí srdce i těla. Sex. Vášeň. Lásku v neskryté formě. Ryzí cit. Rudé šaty. Červené prádlo. Satén, samet, krajka, červené lodičky. Korzetový top, áčková sukně. Délka mini i maxi. Upnuté i vlající. Průstřihy, detaily vázání, průhledné materiály. Decentně, se vkusem a elegantně.

redZdroj: Pinterest 

Snímek obrazovky 2022-02-04 v 11.29.36Snímek obrazovky 2022-02-04 v 11.30.03Kožená kabelka Ivy vínově červenáKožená crossbody kabelka Daria červenáKožená kabelka Ruth červenáKožená kabelka Diane červená

 

Je to jen na vás a jen o vás

Večeře v krásné restauraci je hezký zážitek. Pokud se vám ale zrovna nechce mezi lidi, oslavte lásku po svém. Valentýna nemusíte slavit okázale. Nechce se vám do přeplněných restaurací a nebaví vás řešit rezervace? Udělejte si večeři doma nebo si nechte jídlo přivést až ke svým dveřím. Hezky se oblékněte a navoďte si slavnostní atmosféru v pohodlí svého domova. Rozsviťte svíčky, ovoňte domov vonnou lampou a otevřete láhev šampaňského. Nebo si pusťte oblíbený film na velké plátno, udělejte si pizzu a popcorn a prostě buďte spolu, třeba v teplákách. Milujete přírodu a cestování? Vydejte se na víkend pryč! Do hor, na Šumavu na túru nebo k našim sousedům. Jak se rozhodnete zpestřit si svůj vztah, je čistě a jen na vás. Valentýn vám může jen poskytnout příležitost odměnit se. Nenechte se svázat nepsanými pravidly a nenechte se otrávit reklamami a tlakem médií. Udělejte si to po svém!

Mějte se rádi, milujte se a važte si jeden druhého. Ne jen na Valentýna, ne jen na 1. Máje...pořád!

S láskou

Nikola, blaire.cz

Zobrazit všechny recenze