Jak nosit bílou kabelku? | BLAIRE BAREVNÉ SÉRIE

Obrázek článku

 

BÍLÁ je nepřehlédnutelná a nevýrazná zároveň. Je to barva nevinnosti a čistoty. Bílá představuje barvu nevěst, je neodmyslitelně spojena se svatebními šaty a svatebním dnem (nocí už tolik ne, tam už je příběh v jiném spektru barev...:)). Bílá kabelka je praktická i nepraktická. Praktická, protože se neruší s většinou ostatních barev, je snášenlivá. Nepraktická, protože nic neschová, je na ní zkrátka všechno vidět. To si řekněme upřímně. Nicméně, bílá kabelka vypadá tak skvěle, že trochu nepraktičnosti se jí dá odpustit. V řádcích níže se vám pokusíme dát několik tipů, jak využít potenciál bílé kabelky na maximum. Zároveň si ukážeme, jaké další barevné varianty lze zvolit v případě, že jste pozvána jako svatební host na svatbu a bílé kabelce zrovna nefandíte. 

 

VELKÁ BÍLÁ KABELKA 

Velká kabelka je neuvěřitelně praktická, vejde se do ní vše od pracovních desek přes líčidla a parfém až po deštník. Bílá barva velké kabelce sice trošičku ubírá na praktičnosti. Nicméně, pro ty z vás, pro které má krása bílé kabelky ve spojení s prostorem velké kabelky větší hodnotu než sem tam čmouha, píšeme tyto řádky. My v blaire totiž bílým kabelkám fandíme. Proč? Jsou krásné, elegantní, slušivé a působí velmi sofistikovaně. Na léto jsou jako dělané!

kozena shopper kabelka solange bilaKožená kabelka Bessie bíláKožená kabelka Nancy bíláKožená kabelka Phoebe bíláKožená kabelka Romina bíláKožená kabelka Matilde bílá

Bílá kabelka vypadá skvěle téměř s každým outfitem. Velkým kontrastem, někdy až moc, je v kombinaci s červenými sexy šaty nebo tygrovaným vzorem. Tam vybírejte a kombinujte pečlivě. Hezkým a zajímavým kontrastem je naopak bílá kabelka s černým oděvem. 

Skvěle bílá kabelka vypadá a doplňuje pastelové barvy, jako je bledě růžová, obláčkově modrá nebo pastelově žlutá. Krásně hraje také s denimem, béžovou, světlými odstíny šedé nebo světle zelenou. Bílá je dobrou kamarádkou také se zlatou. Bílá kabelka velmi pěkně "rozbíjí" také vzory.

I u bílé doporučujeme držet se pravidla, že méně je více. :-) 

STŘEDNÍ A MALÁ BÍLÁ KABELKA

Tak akorát nebo úplně mini kabelka v bílé barvě je na letní měsíce trefa do černého!

Kožená crossbody kabelka Simona bíláKožená crossbody kabelka Ophelia bíláKožená kabelka Anette bílákozena kabelka sonia bilaKožená crossbody kabelka Vanda bíláKožená kabelka Emilia bílá

 

Bílá kabelka křičí léto, slunce, čistota. Hezkou kombinací jsou například oranžové šaty a bílá kabelka. Černé šaty s bílým vzorem ve spojení s bílou kabelkou. Dohromady skvěle vypadá bílá také kabelka a bílé tenisky. Tohle spojení navíc tlumí kontrast. Bílé nehty a bílá kabelka je další sofistikovanou kombinací. Na detailech přeci záleží...a bílé detaily jsou nepřehlédnutelné.

Zdroj: Pinterest

 

BÍLÝ BATŮŽEK

Jste milovnice batůžků? Pořiďte si bílý!

kozeny batuzek zula bilyKožený batůžek Alma bílýKožený batůžek Tabby bílý

Na letní fesťáky nebo výlety do přírody sice úplně vhodný není, ale na městské výpravy všeho druhu ano. Když trošku přimhouříte oko a smíříte se s občasným čištěním, je bílý batůžek také krásným společníkem na pláž a na dovolené nejen do tropických destinací.

Zdroj: Pinterest

 

BÍLÁ KABELKA NA SPECIÁLNÍ PŘÍLEŽITOST

Do divadla, na večeři, do kina nebo na svatbu. Výběr kabelky je důležitý vždy. V závislosti na typu události, na kterou se vypravujete, pak kabelce náleží určitá míra důležitosti. Do divadla nebo na svatbu si na výběru oděvu a kabelky dáváme více záležet, než třeba do kina nebo na večeři s přáteli. Nelze říci, co je špatně nebo dobře. Řiďte se vlastním vkusem, obecně platnými etickými zásadami a zdravým rozumem. Ten nezklame!

Kožená kabelka Valerie bíláKožená crossbody kabelka Clio bíláKožená kabelka Anette bílá

 

 

KABELKA NA SVATBU, která není bílá

Zlatá, stříbrná pudrová, bledě modrá...ty všechny jsou, co se barev týče, bezpečnou volbou. Zbytečně nevyčnívají, ale udělají parádu. U zlaté a stříbrné kabelky se jen držte při zemi s jejich intenzitou. Ať je to vkusné a decentní. Pozor také na příliš výrazné a provokující. Přeci jen si tato událost zaslouží úctu, respekt a vkus. :-)

Kožená kabelka Jennifer fangoKožená mini kabelka Bonita stříbrnáKožená kabelka Elsbe žlutá

 

Ať už se chystáte za kulturou nebo za zábavou. Ať už s sebou vezmete malou, velkou kabelku nebo batůžek. V bílé nebo jakékoliv jiné barvě, do ruky, psaníčko nebo crossbody...především si to užijte! Cesta je cíl a život je krátký, tak ať stojí za to!

 

S láskou

Vaše blaire.cz 

 

Zobrazit všechny recenze