Vytřete září zrak! Aneb po létě zpátky do reality | Praktické kabelky a pracovní tašky

Obrázek článku

Návrat po dovolené bolí. Každý jsme to zažili. Ve světě totiž funguje dualita - tedy to dobré má i svou nedobrou stránku. Začlenění se zpět do pracovního režimu, tzv. normálního režimu, po letních měsících není nic příjemného. Někteří, ti šťastnější, mají po létě novou energii a do podzimu vstupují s motivující mírou entuziasmu. Ti druzí, méně šťastní, trpí. Nám v blaire záleží na tom, abyste byli šťastní, proto vám v následujících řádcích nabízíme recept, jak zvládnout přechod období s grácií a vyjít z toho jako vítěz. Vytřete září zrak!

V hlavní roli: Vy, pozitivní myšlení, milovaní lidé, dobrá káva, pohyb a nová kabelka!

 

Kabelka, co drží tvar, vás ve štychu nenechá 

Není nic horšího, než když se během mazání svačiny pro své ratolesti a přemlouvání pubertálního potomka, aby vstal a dal si patku z očí, nespolupracuje ještě vaše kabelka. Když vám mačká pracovní dokumenty, protože nedrží tvar a boky kabelky padají do všech světových stran, jen ne tam, kam potřebujete. Dostatečně velká kabelka, která drží tvar a navíc vám udělá parádu, to je spása nejen zářijových dní. Pro příchod září udělejte radost své duši a laskavost svým nervům a potěšte se kabelkou, která vás podrží.

Kožená kabelka Giulia koňakově hnědáKožená kabelka Armei černáKožená kabelka Eliza šedá

Kožená kabelka Janete fangoKožená kabelka Adelia černáKožená kabelka Meda taupe

 

 

Zajímavá kabelka "tak akorát" 

Hledáte kabelku, která pobere vše, co potřebujete, ale nebude příliš velká? Zvolte středně velkou kabelku v zajímavém tvaru nebo se zajímavými detaily. Praktickou tašku, která je stylová a kvalitní zároveň. Váš zářijový outfit můžete ozvláštnit výběrem barvy nebo materiálu vaší nové kabelky. Tvar "pytlíku", ledvinka, kapsy, řetízkový trák nebo multifunkční taška, která dokáže být kabelkou i batůžkem během chvilinky. To jsou vše detaily, na kterých záleží!

Kožená kabelka Nita koňakově hnědáKožená kabelka Margery hnědáKožená kabelka Michella olivově zelená

Kožená kabelka Roxane tmavě modráKožená kabelka Vanesa béžováKožená kabelka Roxy koňakově hnědá

 

Kabelka shopper forever and ever...?

Okouzlila vaše srdce kabelka typu shopper? Ta, do které se vejde všechno. Ta univerzální a každodenní. Ta, která nepodléhá módním trendům ani sezoně. A září je pro shopper kabelku jako stvořené! Udělejte si radost a pořiďte si novou, lepší a kvalitní kabelku. Bude vás doprovázet od pondělí do neděle při drobných i větších osobních "bojích". Od rána až do večera. Do práce i do školy. Forever and ever.

Kožená kabelka Mirea vínově červenáKožená kabelka Rocca fangoKožená kabelka Rachel oranžová

Kožená kabelka Briana černáKožená kabelka Nancy černákozena shopper kabelka solange konakove hneda

 

 

8 katalyzátorů, které zrychlí a zjednoduší váš přechod do září

 

 

1. Nenechte se vystresovat - všudy přítomné "zpátky do školy" ve vás může vyvolat špatné myšlenky na dlouhé večery při plnění zapomenutých úkolů vašich ratolestí. Nedejte se.

2. Neklaďte si nesplnitelná předsevzetí. Všechny sliby dušující se, že s podzimem začne disciplína, vám mohou nastavit nesmyslné hranice. Vy si poté lámete hlavu s nesplnitelným cílem nebo nevyslyšeným přáním. Držte se reálného a jděte na to krůček po krůčku.

3. Zkuste podzimní detox organismu. Ať už to pro vás znamená upravit jídelníček jakkoliv, zkuste odlehčit a dodat tělu vitamíny. Ty bude během podzimu potřebovat. Ve zdravém těle, zdravý duch.

4. Úklid domácnosti a nová dekorace potěší oko i duši. Navodí pocit nového začátku, v mysli to totiž začíná.

5. Zajděte si ke kadeřnici, na nehty, masáž nebo třeba na kosmetiku. Odměňte se, hýčkejte se. 

6. Nakupte si oblečení na novou sezonu, obměňte si šatník. Udělejte generální úklid, nekompromisně vyřaďte věci, které už světlo světa na vašem těle nespatří. Darujte jej těm, kteří to ocení nebo si přivydělejte a nechtěné oblečení prodejte. Jiné ženě může udělat ohromnou radost, vám by akorát zabíralo místo ve skříni.

7. Pozitivní společnost, trocha dobrého vína a smysl pro humor. Ty nezklamou nikdy.

8. Potěšte se novou kabelkou...ta přeci potěší kdykoliv. :-)

 

S láskou

Nikola za blaire.cz  

 

Zobrazit všechny recenze