Září ve znamení zelené! Jak nosit a kombinovat zelenou? | BLAIRE BAREVNÉ SÉRIE

Čeká nás září plné sluníčka a příjemných 20 stupňů. To je ideální čas chytit příležitost za pačesy a užít si poslední paprsky! Máme před sebou posledních několik týdnů, kdy nezmrzneme bez silonek a ohřejeme se i bez několika vrstev oblečení. Zelená je perfektní barvou pro září. Podle zvoleného odstínu ji můžete obléci během teplých i chladnějších dnů. Zelená je barva, která může být veselá i sofistikovaná, zářivá i rezervovaná. Zelená je zajímavá a originální. Dejte jí v září šanci a využijte její potenciál. Proč? Protože můžete!

Obrázek článku

 

Zelená jako barevný element jednoduchého outfitu

Džíny, bílé tričko, lehký kabátek a zelená kabelka. Jednoduchá, avšak sofistikovaná kombinace, kterou můžete obléci do kina i do práce. Celobílý oděv dostane se zelenou kabelkou šmrnc a získá na stylu. Během babího léta kombinujte sukně/šaty a lehké pleteniny. Bude vám příjemně a navíc je to krásná a ženská kombinace. Zelená vypadá, kromě bílé, krásně také s béžovou a krémovou. Pokud máte ráda vzory, zelená kabelka vypadá skvěle s kostkovaným sakem či sukní. Sofistikovaným doplňkem každé kabelky je také šátek. Uvažte ho na ucho kabelky a vyrazte do ulic!

Zdroj: Pinterest

Pokud si nejste jistá zelenou kabelkou, začněte pozvolna. Oblečte zelené tričko a bílé kalhoty. Krásně vypadají široké nohavice, které vám propůjčí nebeskou siluetu a přenesou každý outfit do "high fashion" výšin!

Kožená kabelka Sally olivově zelenákozena kabelka nita olivove zelenaKožená shopper kabelka Jane olivově zelená

Kožená kabelka Michella olivově zelenáKožená kabelka Elsa zelenáKožená crossbody kabelka Frey olivově zelenáKožený prošívaný batůžek Lauren zelenýKožená shopper kabelka Pegy zelenáKožená kabelka Alexis olivově zelená

 

Stará dobrá khaki a vínové detaily

Khaki a olivově zelená je jedna z těch barev, která rozděluje lidi většinou do dvou skupin. Buď se vám líbí nebo ne. Pokud je to jediná forma zelené, kterou byste oblékla, jděte do toho! Krásnou a stylovou barevnou kombinací je zelená s vínovou barvou. Stačí vínová kabelka, pásek, lak na nehty, náušnice nebo rtěnka a hned je celkový vzhled zajímavější. Inspiraci vám snad přineseme vizuálním doprovodem níže.  

Hravá a veselá, to je pastelově zelená 

Nebojíte se a ráda zkoušíte nové trendy? Zkuste pastelově zelenou! Naprosto božsky vypadá světle zelené sako nebo rovnou celý pastelově zelený kostýmek. Hravě zelené sako nebo trench coat. Troufáte si?

Zdroj: Pinterest

 

Barevné kombinace 

Kombinovat barevné variace zelené není snadné, ale ne nemožné. Kromě výše zmíněných barev, tedy bílé, vínové, krémové, černé a vzorů, má i zelená více barevných přátel. Pudrově růžová či fialková jsou s pastelově zelenou zajímavou, nepřehlédnutelnou a poměrně odvážnou kombinací. Pokud vás barvy baví, bude vás zajímat také duo zelená a žlutá. Při této kombinaci je důležitý správný a citlivý výběr odstínů. Kombinace dvou odstínů zelené je velmi ošemetná. Snadno se šlápne vedle a ze zeleného outfitu vznikne zelený omyl. Pokud se vám líbí právě tato barevná variace, zkuste světle zelenou část oděvu doplnit tmavě zelenou kabelkou. Kabelka leccos odpustí. Zelená barva si rozumí také s určitými tóny červené. Červená kabelka může být "třešničkou na dortu" zeleného outfitu.

Kožená kabelka Verena bordóKožená kabelka Matilde béžováKožená kabelka Nita bordóKožená kabelka Margery taupeKožená kabelka Flossie červenáKožená shopper kabelka Solange béžová

 

Zelen se hezky kombinuje také v rámci různých materiálů a vzhledů. Lesklý materiál, například satén nebo kožené/koženkové kalhoty v kombinaci se svetrem v zelené barvě, to vypadá skvěle. Drobné rozdíly schová také plisovaná sukně. Koňaková je další z barev spektra, která se zelenou hezky hraje. Celozelený outfit něžně a vkusně rozrazí třeba bílý lak na nehtech a zlaté doplňky.

Tak jak odvážné jste? :-)

Zdroj: Pinterest

Nebojte se zkoušet nové barvy, nové styly nebo nové trendy. Nemusíte být módní guru, abyste si to mohla dovolit. Osobní vkus a styl vás navede a pak už je jen na vašem estetickém vnímání, jak daleko se pustíte v kombinacích. Pokud si nejste jistá, držte se při zemi. Dvě barvy na jeden outfit, to není žádný hřích! Začněte doplňky nebo právě kabelkou. Tím se hezky v barevných kombinacích osmělíte a získáte cit. Vaše oči budou poté zdatnými barevnými navigátory při vytváření neokoukaných outfitů. I v práci vám to přeci může slušet!

Mějte se krásně!

 

S láskou

Nikola, blaire.cz

 

Zobrazit všechny recenze