Stylové (pod)zimní outfity pro běžný den

Nadprůměrné teploty posledních týdnů klesly a už je tu nefalšovaný podzim. Se změnou času se nám také zkrátila doba, kdy si užijeme denní světlo. Sluneční paprsky se stávají vzácnější. Je na čase "zateplit" i náš šatník a do garderoby vpustit podzim a následně zimu. Jaké kousky jsou neodmyslitelné pro chladnou část roku, je jasné. My se v tomto článku zaměříme na styling.

Dáme vám tipy na outfity, které obléknete pro naprosto běžný pracovní i nepracovní den. Jednoduché kombinace z kousků oděvu, který určitě máte ve skříni. Není totiž nic horšího, obzvláště pak během upršeného zamračeného rána, než když stojíte před šatní skříní a "NEMÁTE, CO NA SEBE!". Pojďme dát této větě sbohem...

Stylové podzimní outfity pro bežný den cover


Jednoduše, pohodlně, elegantně

Pokud razíte v oblékání toto heslo, vaší spásou je postavit si šatník dle principu Capsule wardrobe (více tomuto tématu i outfitům jsme se věnovali v jednom z našich předchozích článků). Tedy kousky, které jsou základní pro každé oblékání, jako třeba modré džíny, bílé tričko či sako, a zároveň jdou skvěle k sobě. Takže vždy vytvoříte skvělý outfit pro každou příležitost. 

Pro podzim a zimu je nepostradatelnou součástí šatníku kabát a šála, co k sobě skvěle ladí, ať už co-ord či v kontrastu. Dále bílá či jinak barevná košile a tričko, kvalitní svetr. Přidat můžete rolák a sukni. Chybět nesmí sako a univerzální kotníkové boty. V záloze mějte jedny či dvoje šaty v oblíbených barvách, pro podzim/zimu ideálně z jemného žerzeje nebo jemně pletené. Přeci jen během konce roku je několik slavnostních příležitostí, kdy je využijete.

A pak už jen kombinujete, obměňujete, ozvláštňujete doplňky. Nejlepším doplňkem pro chladné měsíce je kabelka, make-up, laky na nehty a šperky. To jsou detaily, které jsou vidět i pod vrstvami. Tak..a teď už vás nic nepřekvapí.

1

Zdroj: Pinterest a galerie blaire.cz

18099_kozeny-batoh-gemma-taupeKožená mini kabelka Bonita koňakově hnědáKožená kabelka Loredana černá18363-3_kozena-kabelka-leira-hnedaKožená kabelka Megan šedáKožená crossbody kabelka Rossella olivově zelená 

*Všechny kabelky jsou k dostání ve více barevných variantách. Stačí kliknout na produkt.



Trendy a výraznější kombinace

Baví vás trendy? Baví vás zajímavé outfity, které nejdou jen tak přehlédnout? Pro vás je tento odstavec. I na podzim a v zimě můžete dát na odiv svůj vkus na první pohled. Vaším nejlepším přítelem budou zajímavé barety, čepice, klobouky, čelenky. Kabelky ve výrazných barvách a tvarech. Šperky či zajímavé boty. Však už to znáte. 

Výrazně zelený svetr v kombinaci s širokými nohavicemi, lesklé kalhoty či legíny, pruhovaný svetr či ultra mini sukně - to jsou další příklady aktuálně trendy kousků pro chladné období.

2

Zdroj: Pinterest a galerie blaire.cz

Kožená kabelka Ruth světle modrá18063_kozena-kabelka-jennifer-oranzova18192-1_kozena-kabelka-genevieve-vinove-cervena18030_kozena-crossbody-kabelka-melisa-horcicove-zluta18090-1_produkt-kozena-crossbody-ledvinka-tracy-petrolejova18045_kozena-prosivana-kabelka-tiziana-ruzova 

 *Všechny kabelky jsou k dostání ve více barevných variantách. Stačí kliknout na produkt.

Krásný podzim!

Nikola, blaire.cz

Zobrazit všechny recenze