Ledvinky jsou zpět! Jak na ně?

Věřili byste tomu? Ledvinky zažívají comeback a jsou víc COOL než kdykoliv předtím!

Ještě do nedávna byla ledvinka považována za něco, co nosí ti, kteří se sekli v minulém století. Ještě do nedávna byla ledvinka v kolonce s "Prestižema". Pak se během týdne módy ledvinka, mimo jiné ve funkci pásku, začala objevovat na přehlídkových molech ve všech módních metropolích. Výjimkou nebyl ani pražský týden módy. Ledvinky se zkrátka vrátily na scénu a jsou ještě lepší než kdykoliv předtím.

 

Nová úroveň crossbody

O tom, že crossbody kabelky jsou už nějakou dobu na výsluní, se asi nemusíme přít. Ono se není ani čemu divit. Crossbody kabelky jsou praktické. A praktičnost ve spojení se stylem, to je výhra většiny žen (i mnoha mužů). Minimalistické, barevné, neutrální, výrazné i nenápadné crossbody se rychle stalo oblíbenou kabelkou, volbou číslo jedna. Crossbody kabelka je praktická na cestování, do práce, do města i na dovolenou. Asi už chápete, kam tím mířím.

Crossbody ledvinka je tedy velmi praktická "kabelka", o které ani nevíte, vykouzlí vám krásný pas, udrží kalhoty tam, kde mají být a navíc je trendy doplňkem. Uznejte sami, co víc si přát...!

 

Jak se nosí ledvinka 21. století?

1. Ledvinka nebo pásek?

Pro ženy, pro které je praktičnost na prvním místě, je ledvinka jako pásek, řešením číslo jedna! Chystáte se na festival nebo na výlet a chcete mít vše při sobě a přitom mít prázdné ruce a žádné starosti? Ledvinka je "way-to-go"!

V angličtině se ledvinka řekne hip-bag, aneb "pasová kabelka" "kabelka do pasu". To jen potvrzuje, že ledvinka je jedinečný způsob, jak dát šatům tvar, zajistit si krásnou siluetu a ještě mít kabelku, o které ani nevíte.

Ledvinku jako pásek, ale i jako crossbody, miluje například modelka Kendall Jenner. Ledvinkou v současnosti doplňuje většinu svých streetový outfitů. Aby ne - je to šik, cool a ruce volné! :-)

ledvinakpasek

Zdroj fotografií: Pinterest

 

2. Tak trochu jiné crossbody

Ledvinka doslova crossbody (přes tělo) je dalším způsobem, jak ledvinku nosit jako master. Crossbody ledvinka je obzvláště skvělým řešením na festivaly, koncerty a letní beach party. Nemusíte se bát krádeže nebo že něco ztratíte. Crossbody ledvinka vás nebude omezovat při tanci, ani v těsné blízkosti k atraktivním neznámému ani k milovanému partnerovi. A to se (nejen) v létě hodí, co říkáte? :-)

cross

Zdroj fotografií: Pinterest

 

3. Jako kabelku

Jestliže jste doposud neuvěřili, že ledvinka je opravdu praktická, teď se míra vaší nedůvěřivosti změní. Ledvinka může být mrknutím oka kabelkou a naopak. Ledvinku můžete totiž "hodit" také přes rameno a oslnit okolí neobvyklým kabelkovým designem. Pokud chcete ledvinku, ale máte strach, že ji neunosíte, nabízí se právě tato možnost.

 

Jak vypadá ledvinka 21. století?

Jaká je tzv. moderní ledvinka? Minimalistická, kvalitní, barevná i neutrální. Každopádně zajímavá, originální a praktická!

MINIMALISTICKÁ KLASIKA

Kožená crossbody ledvinka Tamra zlatáKožená crossbody ledvinka Zamila bílákozena crossbody ledvinka dorian olivove zelena

Kožená crossbody ledvinka Nadine olivově zelenáKožená crossbody ledvinka Merle fangokozena crossbody ledvinka tamra bila

 

 

OHNIVÉ BARVY

Kožená crossbody ledvinka Tracy vínově červenákozena crossbody ledvinka merle oranzovaKožená crossbody ledvinka Sia červená

Kožená crossbody ledvinka Merle vínově červenákozena crossbody ledvinka tamra cervenaKožená crossbody ledvinka Merle vínově červená

 

 

Jak udělat z crossbody kabelky crossbody ledvinku?

DYI

Máte doma malou kabelku, která by se správným řemínkem, malou pomocí a trochou představivosti mohla klidně být kabelkou? Nastavte si řemínek tak, aby vám seděl jako pásek a voilá - z malé crossbody je rázem ledvinka! Pomoci si můžete i klasickým páskem. Jste-li zručná, klidně si sama připevněte kabelku na pásek a udělejte si naprosto originální "ručně vyrobenou" ledvinku. V představivosti se meze nekladou a originalita nikdy z módy nevyjde!

 

Kam jsou ledvinky totální spásou?

Také máte před každý festivalem nebo taneční párty dilema typu "potřebuju vlastně tu kabelku?"? Vezměte ledvinku! Všechny nezbytnosti i "zbytnosti" budete mít neustále po ruce a přitom ruce budou úúúplně prázdné.

Čeká vás výlet, procházka nebo túra v horách? Ledvinka bude společnicí, kterou oceníte cestou, a především na vrcholu. Bude v sobě ukrývat vše, co budete po zdolání kopců v cílové destinaci chtít a potřebovat, aniž by vás zatěžovala. Ledvinka vás zkrátka nepotáhne ke dnu a bude cool doplňkem. Praktická ale stylová - s ledvinkou snadno, a to i v horách!

Jen tak do města, do kina, na kávu s přáteli nebo na drink, je ledvinka jasnou volbou! 

 *Pozor si dejte na pracovní dny, pracovní schůzky a společenské události. Jsou situace, kdy je lepší být elegantní a decentní. Existují místa, kde je ledvinka "too cool"!

 

Jste připravená na "back to hip bag"?! :-)

 

Krásné léto!

Nikola a celý tým blaire.cz

  

Zobrazit všechny recenze