Trendy jaro/léto 2021 - přivítejte jaro v novém!

Jaké jsou trendy pro sezónu jaro/léto 2021? Jaké barvy se budou nosit a jaké módní kousky rozsvítí jarní ulice v tomto roce? Inspirovali jsme se v módních časopisech a na módních webech, na přehlídkách i na e-shopech s módou, kde lze, při troše pozornosti, mnohé vyčíst. Trendy jsou inspirované minulostí, touhou vidět do budoucnosti i aktuální situací. Vybrali jsme trendy, které jsou uplatnitelné pro běžného smrtelníka. Módní kousky, které může každá žena vytáhnout do ulic bez obav, že nedoběhne ani tramvaj nebo bude mít problém nastoupit do auta. :-)

6e7d24f3-2c57-44e9-ad5f-5fd0e10dccd7

Zdroj: Pinterest 

 

Barvy pro jaro a léto 2021

Červená

je podmanivá a sexy, je to barva sebevědomí. Oděná v červené budete nepřehlédnutelná. Někdo ji miluje, jiný ji nesnáší. Tak či tak červenou ale určitě nepřehlédnete, není vám jedno. Celo-červené outfity jsou krásné. Pokud se cítíte dobře v červených šatech, na jaře a v létě s nimi určitě nešetřete! Pro slunečné dny jsou jako stvořené. Obzvláště ty květované nebo s puntíky na červeném základu. Nádherně vypadá také červený set, tedy ladící vršek a spodek, tzv. co-ord komplet. Pokud se necítíte na celo červený look, kombinujte tuto barvu s džínami, sukní nebo bílými kalhotami. 

červená

Zdroj: Pinterest

Tip: Bojíte se červené, ale ráda byste jí dala šanci? Zkuste začít doplňky, červenými nehty, rudou rtěnkou či kabelkou! Kabelka je vidět, ale nepřehluší celý neutrální outfit, naopak...dodá mu šmrnc.

Kožená kabelka Tulia červená12548-1_kozena-mini-kabelka-jessi-na-telefon-cervenaKožená kabelka Madison červená 

 

Pudrově růžová

O pudrově a bledě růžové bych osobně mohla pět nekonečné ódy. Světle růžová je něžná, jemná, dává outfitu lehký barevný nádech a přitom se chová jako neutrální barva. Rozumí si téměr s každým jiným odstínem, hodí se napříč ročním obdobím. Světle růžová je barva, která sluší mnoha ženám a mnoho žen ji proto miluje. Ať už se rozhodnete pro all-pink look nebo pro růžový element či dva, velmi pravděpodobně se vám výběr podaří. Bledě růžová kabelka je vděčná barevná volba, která vás na jaře a v létě rozhodně nezklame. Světle růžová malá kabelka crossbody ve velikosti "tak akorát" pro jarní a letní dny i noci je trefa do černého!

Kožená crossbody kabelka Rossella hořčicově žlutá

 

Kožená kabelka Aletta růžováKožená crossbody kabelka Priscila pudrově růžováKožená kabelka Guilia pudrově růžová 

 

Baby blue a mentolová

Bledě modrá a mentolově zelená jsou chladnější odstíny, což jim rozhodně neubírá na jejich zajímavosti. Oversized sako v mentolové barvě nebo set v baby blue barvě je sofistikovaným outfitem. Pro jarní dny i letní noci ideální! Mentolová vypadá krásně a decentně s bílou a denimem. Bledě modré sluší béžová, denim a bílá. Za blaire rozhodně doporučujeme zkusit celo modrý look právě odstínu baby blue. To je neuvěřitelně šmrncovní a neokoukaný outfit. Stejně tak se nebojte mentolově zeleného saka nebo jarní bundy. U těchto neobvyklých barev je pro představu nejlepší vizuální inspirace, tu přikládáme níže.

baby blue

Zdroj: Pinterest

mentolová

Zdroj: Pinterest

 

Neutrální barvy - béžová, karamelově hnědá a černá

Co-ord pletené sety v béžovém odstínu, malé černé, béžové mini nebo pletené šaty ke kotníkům. Pletené vesty. Oblečení z lehkých pletenin se stalo, i díky většímu pobytu doma nebo v domácím oblečení, hitem loňského a letošního roku. Pletené oděvy jsou šik a pohodlné. Jejich kombinace jsou sofistikované, vhodné na doma i do města nebo na procházku. Jsou ideální pro jaro i léto. Pleteninám dejte letos určitě šanci, nezklamou vás.

beige

Zdroj: Pinterest

 

Střihy jaro/léto 2021

Mini a ke kotníkům

Malé černé a mini sukně se vrací na scénu a zaujímají své místo vedle dlouhých sukní a šatů. Tyto délky jsou aktuálně "in" a najdete je na ulici, na módních stránkách i na přehlídkách. Vyberte si svou délku sukně a zazářete. :-)

černá

Zdroj: Pinterest

 

Prošívání

Prošívání se také hlásí o slovo a to jak u oblečení tak u kabelek. Černá nebo béžová prošívaná kabelka vás bude provázet napříč rokem. Šaty či halenka s prošíváním je zajímavý detail, který i jednoduchý kousek oživí a dodá mu ten trendy nádech.

Kožená prošívaná kabelka Annelies černáKožená prošívaná kabelka Lucrezia černáKožená kabelka Virginia černá 

 

Oversized a široké kalhoty

Košile, saka a pletené vesty, vše ve střihu oversized. Ty teď potkáte všude. Jsou šik, jsou in a jsou pohodlné. Vytvoříte z nich variabilní outfity. Dají se odlehčit i zahřát, obléci pro váženější událost i k teniskám a teplákům. Stejný boom zažívají i široké kalhoty, ať už mírně do zvonu nebo rovného širšího střihu. Jednobarevné, pletené nebo se vzorem.

oversized

Zdroj: Pinterest

 

Doplňky  

Mezi botami září tenisky, jako už několik let. Páskové sandálky, nejlépe na blokovém podpatku a s řetízkovou ozdobou kolem kotníku. Pantofle v letních barvách na blokovém podpatku (klidně nižším pro běžný den). Sandálky a pantofle z přírodních materiálů. Šátky se, i díky rouškám, dostaly mezi doplňky zase o stupínek výše. Šátky do vlasů, jako ozdoba na kabelku nebo na ruku jsou pro jaro a léto jako stvořené. Černé silonky s puntíky a dalšími detaily jsou pro přechodné období perfektní volbou pod sukně a šaty. A pokud byste chtěla opravdu trendy doplněk pro vaše jarní a letní outfity, obohaťte šatník o malou žlutou kabelku! 

Kožená mini kabelka Eliana hořčicově žlutáKožená kabelka Katrin hořčicově žlutá Kožená kabelka Cornelia žlutá

 

Krásné první jarní dny! 

Nikola, blaire.cz

Zobrazit všechny recenze