Dárek k MDŽ, který zaručeně potěší!

Mezinárodní den žen připadá na 8. března 2020. Potěšte ženu vašeho života dárkem, který ji vykouzlí úsměv na rtech. Dejte jí najevo, že si jí vážíte a že vám na ní záleží. To, že na ní myslíte a nezapomenete ji ocenit na svátek všech žen, je důležité gesto. Láska nemusí být okázalá. Většinou malý projev náklonnosti je více než tisíce slov. Slova jsou pěkná, ale činy jsou činy. Máme pro vás několik tipů, kterými svou partnerku zaručeně potěšíte!

P.S.: Tento článek je ale i pro ženy, které si chtějí udělat radost a věnovat dárek sama sobě. Kdy jindy si k tomu najdete lepší důvod než právě na svátek žen? :-) 

Snímek obrazovky 2021-02-24 v 19.42.28

 

Univerzální dárek pro ženu existuje

Kabelka je něco, bez čeho se většina žen neobjede. Místo, kde jsou ukryty praktické věci, jako peněženka, ale především ženské zbraně a nezbytnosti denní potřeby. A pro novou kabelku je místo vždy! Omrkněte, jaký typ kabelek či jaké barvy nosí a vyberte podobnou třeba v jiné barvě či ve větší/menší velikosti. Pokud si nevíte rady, černou nemůžete šlápnout vedle! Jistější jsou i neutrální barvy jako je béžová, hnědá či šedá, tam už se ale trošku inspirujte, zda vaše vyvolená takové barvy nosí. Máte-li doma milovnici batůžků, váš výběr je jasný.

597b9393f126acf4636665ef8cd75899

Zdroj: Pinterest

 

Kabelka pro ženu, která má ráda neutrální barvy

Milovnice neutrální barev a zemitých tónů potěší hnědá, krémová, béžová, bílá nebo třeba černá. Další volbou výběru může být šedá či tmavě modrá. Přesvědčte se ale, že se takové barvy v šatníku vaší ženy nacházejí. Některé ženy nemají rády světlé kabelky a zároveň nechtějí přemýšlet, zda se hodí ke zbytku outfitu. Tam volte černou, to je jistota. U šedé a tmavě modré se určitě přesvědčte, že má tyto barvy ráda. Jsou sice v neutrálním tónu, ale nejsou až tak široce oblíbené.

Kožená kabelka Antonia koňakově hnědáKožená kabelka Apolonia černáKožená kabelka Bessie bílá12731_kozena-shopper-kabelka-pegy-modraKožená kabelka Daphne šedáKožená kabelka Sharma černáKožený batůžek Clea béžováKožená kabelka Loredana černákozena kabelka sonia bila

 

Kabelka pro ženu, které se líbí růžová

Bledě růžová barva je jednou z nejoblíbenějších barev žen. A aby ne, hodí se ke široké škále dalších barev a tónů, je jemná, ženská a vkusná. Se sytě růžovou už se musí opatrně, ale bledě růžová nebo růžová do tělového tónu je univerzální a přitom není nudná. Protože víme, že pánové mají s odlišením barevných tónů problém a jemné nuance odstínů jejich zraku zkrátka unikají, máme pro vás inspiraci obrázkovou. :-)

Kožená crossbody kabelka Angela fuchsiováKožená crossbody kabelka Priscila pudrově růžová7037-1_kozena-prosivana-ledvinka-ferrie-ruzovaKožený prošívaný batůžek Lauren pudrově růžovýKožená crossbody kabelka Bonnie pudrově růžováKožená kabelka Guilia pudrově růžová

 

Kabelka pro odvážnou ženu, která má ráda barvy a nebojí se jejich kombinací

Máte doma ženu odvážnou, která se nebojí v oblékání riskovat? Nebo ženu, která má ráda barevné kabelky, kterými svým outfitům dodává šmrnc? Zjistěte její oblíbenou barvu a vyberte jí kabelku v oblíbeném odstínu. Má ráda červenou nebo bordó (temně červená)? Líbí se jí žlutá nebo koňaková (žluto-hnědá) nebo preferuje zelenou či modrou? Udělejte malý průzkum a níže vám posílám několik tipů na kabelku pro milovnici barev.

Kožená crossbody kabelka Jossie zelenáKožená kabelka Cornelia žlutáKožená prošívaná kabelka Stacy vínově červená12842_kozena-kabelka-michelle-konakove-hnedaKožená kabelka Madison červenáKožená kabelka Nita koňakově hnědá

 

 

Batůžek pro ženu, která ho preferuje před kabelkou

Pro ženu, která dává přednost batůžku před kabelkou, máte výběr jednodušší. Pokud znáte její oblíbené barvy, intuice už vás navede ke stylu, který se vaší partnerce bude líbit.

Kožená kabelka - batůžek Zaira šedáKožený batůžek Manuela fuchsiovýKožený batůžek Joss olivově zelenýKožený prošívaný batůžek Lauren koňakově hnědýKožený batůžek Maisy taupeKožený batůžek Tabby bílý 

 

Peněženkou také nezklamete

Pokud si výběrem kabelky nejste jistí, zkuste se poohlédnout po peněžence. Tam je výběr malinko jednodušší a peněženku používáme snad všichni. Zaměřte se, jako u kabelek, na barvu a velikost. Zjistěte, zda nosí peněženku větší či malinkou nebo třeba jen kapsičku na kreditní karty. Inspiraci posíláme níže.

damska kozena penezenka claudia fuchsiova8756 3 kozena penezenka aris zelenaDámská kožená peněženka Julie modrá12509_kozena-penezenka-livia-cerna9008-1_kozena-penezenka-tiane-zluta6074-4_damska-kozena-penezenka-peonia-cerveno-modra 

 

Všem ženám jen to nejkrásnější!

Na našem e-shopu najdete široký výběr kabelek i peněženek z kvalitní kůže. Filtrujte dle barev či velikostí a vyberte dárek, který ji zaručeně potěší! Přejeme šťastnou ruku při výběru a hlavně, ať je váš vztah plný souznění, respektu a vášně. Zkrátka, ať vaše láska kvete!

 

Nikola a celý tým blaire.cz <3

Zobrazit všechny recenze